reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Oj !! dawno mnie tu nie było duzo sie po zmieniało ale tak to jest w zyciu ciągle cos do zrobienmia i prawie nie ma czasu na releks przed kompem czy w inny sposób ale mam nadzieje ze to sie zmieni. choc pewnie jeszcze nie w tym miesiacu bo czekaja mnie gruntowne badania w szpitalu na oddziale i znów dwatygodnie wyciete z zyciorysu ale co ja nie zrobie zeby tylko doczekac sie jakies chocby najmniejszej najpiekniejszej fasolki:-):-):-)

Ena odpisałam Ci na 30-tkach :-) A listopad coraz bliżej :-)
Gusia80 doczekasz sie i Ty swojej upragnionej fasolki:tak: Więcej wypoczywaj;-)
Zozakoza z fasolką to nigdy nic nie wiadomo i najczęściej nas zaskakuje swoim pojawieniem się ;-). A gina to faktycznie warto odwiedzić bo już się chwilę staracie. Mam nadzieje że Ci pomoże i szybciutko zafasolkujesz:-)

a ja to bym chciała już teraz wiedzieć że mam w sobie małą Fasolcię która pojawi się niebawem na świecie :-) ale los nie jest aż tak łaskawy i nie chce mnie póki co obdarować takim małym szczęściem :-(- a raczej wielkim szczęściem :-D

Witam :-)

Ho ho widzę że w listopadzie będzie się działo. Trzeba będzie teraz prąd wszędzie wyłączyć to w sierpniu następnego roku porodówki nie nadążą :-D
Iwuś mocno uwież że będzie fasolka. Pojawi się na pewno:-)
Kaka82 im więcej nas w listopadzie tym lepiej. Będzie raźniej się na wzajem wspierać :tak::-)

Miłego dnia babeczki :-)

Cześć kobietki :-) dopisuje sie do listy staraczek! działamy z mężulem od września-dopiero pierwczy cykl-ale liczę, że niebawem sie uda :tak: tak własciwie to boli mnie w podbrzuszu po prawej stronie, i mam big piersi, ale spokojnie nie nakręcam się bo pewnie @ sie zbliża :wściekła/y: buziole dla Was!;-)

Sierpień...całkiem fajny czas na poród. Mam nadzieję, ze moim szczęsliwym dniem będzie 13 listopad (pawdopodobnie będzie wtedy owulacja:)). Postaram się o dobrego szampana i uroczyscie otworzę starania się o Fasolkę.

Powiedzcie same...w listopadzie same bure dni, najlepiej je spędzić w łóżku i się mocno przytulać;)

reklama
Powiedzcie same...w listopadzie same bure dni, najlepiej je spędzić w łóżku i się mocno przytulać;)

jak najbardziej :-) ja zafasolkowałam właśnie w listopadzie 2005, podczas "długiego weekendu" ;-) i mam teraz sierpniowego chłopaczka :tak: a do tej listy dopiszę się w przyszłym roku, może też w listopadzie?;-)

życzę owocnych i przyjemnych starań i pozytywnych testowań :-)

Do góry