reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

reklama
Witajcie sierpniowe Mamy.
Miło mi powitać Was i dołączyć sie do wspólnego grona,przyszłych mam:)
Ja dowiedziałam się 2 miesiące temu że zostanę sierpniową mamusią.To wielka radość usłyszec było potwierdzenie własnych przypuszczeń.
Poczytałam pokrótce troszkę co piszecie o sobie,swoich dolegliwościach które ciąża ze sobą niesie i chętnie dołączę się do tych wypowiedzi:)
:)mój e-mail[mkulcia@tlen.pl]
Monia

witaj kulcia , poczytaj obie owszem , fajniutkie rzeczy tu wypisujemy i dolacz sie do rozmowy ;D
wstaw sobie kochana suwaczek i pochwal sie nam swoja ciaza i dzidziolkiem ;D

Czesc Monia, powiedz nam, na kiedy masz termin??

Ja z jednej strony nie moge sie juz doczekac zeby miec dzidziola na rekach, a z drugiej tak bardzo happy w ciazy jestem...

karoo mialam cie o to juz wczesniej zapytac , suwczek masz niebieski bo czujesz , ze bedzie to chlopczyk , czy poprostu lubisz niebieski ;D ;D ;D ;D ;D???????

Nie wiem, nad tym sie nie zastanawialam... Po prostu bardziej mi sie niebieski podobal :D

Ale podejrzenia, ze to bedzie chlopiec sa, same konkretne zachciewajki mam, czasami im ostrzejsze tym lepiej ;)

Nie no, zartuje, ja nic nie podejrzewam, choc chcialabym chlopca, natomiast moj maz jest nastawiony w 100% na chlopaka i jest pewien, ze nie bedzie dziewczynki :D

reklama
karoo skoro tak to zycze slicznego chlopca , a jesli bedzie dziewczynka to bedzie napewno anioleczkiem malym rownie pieknym albo piekniejszym ;D ;D ;D ;D
u nas wielka niewiadoma .....choc kiedys G. przebakiwal cos o dziewczynce ;D zobaczymy
juz niemoge sie doczekac .....ciekawe co nosze pod serduchem ;D ::) ;D

Do góry