reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

reklama
Silunia podaj gg swoje poklikamy ja jestem w stalym kontakcie z kropecka :laugh: :p a odnosnie piersi o tak mam wrazenie ze sa wieksze pelniejsze ale bola ze nie moge dotknac a moge miec niedyskretne pytanie?ale moze to na gg ????? :D

Witam Was w kolejnym dniu tego wspaniałego stanu.
Widzę, że do pierwszych objawów zaliczają się jędrniejsze piersi, to chyba miły objaw:) a jak u was z mdłościami, bo ja jak do tej pory tylko o tym czytałam i jestem trochę zaniepokojania bo już prawie 8 tydzień, a mi może raz było trochę niedobrze i nic poza tym.

mi mdłości zaczęły się w 8 tygodniu a wymioty w 9 tygodniu. Jeśli cię to ominie to się ciesz bo to wcale nie jest przyje,me

Z jednej strony pewnie, że chciałabym żeby mnie mdłości ominęły, ale z drugiej wygląda to tak, że pewnego dnia po miesiącu starań zrobiłam test, ku mojej ogromnej radości pokazała się druga kreska, pod koniec piątego tygodnia poszłam do gina i zobaczyłam na usg pęcherzyk, było widać troszkę dzidziusia, ale dosłownie to była taka milimetrowa biała plamka i od tej pory oczywiście nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, a brak jakichkolwiek objawów wcale mnie w tym momencie nie cieszy.

wiem o co chodzi, bo ja jak w 9 tygodniu miałam 3 dniową przerwę w mdłościach to modliłam się żeby wróciły bo upewniały mnie w przekonaniu że wszystko jest OK.

Kasia spokojnie , wiem o co ci chodzi , mnie tez dopiero raz bylo zle , czasami chcialabym takie standardowe nudnosci itd. , ale tak tez jest ok , o dzidzie sie nie martw napewno z nia wszystko dobrze , ja staram sie myslec bardzo pozytywnie , zeby nie zapeszac ;D ;D ;D
Pati dawaj pytanie i nie przejmuj sie , ze jest niedyskretne , wkoncu mamy sobie pomagac w kazdej sytuacji , a moze okaze sie ze ktos inny da ci satyswakcjonujaca odpowiedz :) zadnego wstydu

Ok Silunia masz racje :laugh:moje pytanko odnosnie <SEX>
boje sie teraz kochac zeby nic sie nie stalo czy faktycznie moze sie cos wydarzyc?????? :(pozdrawiam

Pati kochana nic nie powinno sie stac ,przynajmniej tak mi sie wydaje ;) moj partner mial ten sam problem , wiec dla jego czystego sumienia kochamy sie bardziej delikatnie .....
a swoja droga ta ja ostatnio nie mam ochoty , nie wim czy to moze przez ciaze???hormonki??? ;D

reklama
U mnie tak samo nie mam ochoty boje sie sama nie wiem moze przejdzie :laugh:własnie gotuje sobie buraki mam taka ochote na barszczyk nie wytrzymam do swiat ;)jak samopoczucie mamusie? ;D

Do góry