reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

Hj!

Moja Karolcia też miała być lwiątko a jest panieniką na 200% :laugh:. A teraz nic nie wiem. Byłam dziś u gina i dzidziulek jest taki na 5 tygodni, więc urodzę pewnie we wrześniu. Na razie będę tu z Wami.
A marowanie polecam zwykłą oliwką dziecięca lub tak jak Silunia oliwą z oliwek. Stosowałam też Avon i Mustele (z apteki). Rozstępów nie mam, ale wiadomo też że z wiekiem są mniejsze skłonności ;) no i ja tu z wiekiem" się plasuję.

reklama
Joas dzieki za pomoc ;D ;D ;D moj dzidzius ma przyjsc na swiat 11 sierpnia i licze ze sie nic nie zmieni bo tak swoja droga to juz sie nie moge doczekac,WY TEZ TAK MACIE!!!!!!

Ja strasznie chce juz miec super brzuszek i czasem marze sobie jak to bedzie jak z dzidzia bede w domku :)juz nie moge sie doczekac :laugh:

Ja przeciw rozstępom stosowałam olejek jojoba, w Niemczech można go kupić w aptece, nie wiem jak tutaj. Ale generalnie podobno, jak kobieta ma mieć rozstępy, to je ma :D Ja miałam kilka w kazdej ciąży (tylko na brzuchu), ale potem jasniały i w sumie się nie przejmuję ;)

A teraz spróbuję Wam wkleić moich Germanów. Młodszy Mikołaj http://img351.imageshack.us/img351/4546/niko6he.jpg/[img] i aktualniejsze [url]http://img312.imageshack.us/img303/122/niko4buuj.jpg[/url][img]
i starszy Konradek [img]http://img303.imageshack.us/img303/122/konrad5vj.jpg

hmm, weszło tylko jedno zdjęcie???
teraz Konradek
konrad5vj.jpg

taaaaak Pati80,ja tu juz prawie 5 lat ,i nie mam pojecia jak dlugo jeszcze ,moze na zawsze?choc moj maz twierdzi ze nasz dzidzius nie bedzie chodzil tu do szkoly!!! ::) ::) jestem troszke przerazona jak to tu bedzie z porodem i wychowaniem mojego malenstwa,co jest najgorsze-jezeli porod byl prawidlowy to ty idziecko jeszcze tego samego dnia wychodzicie ze szpitala!!!!TO STRASZNE!!!

Witam:)
Nazywam sie Magda i jestem tu zupelnie nowa:)
W zeszlym tyg doweidzialam sie ze jestem w ciazy...to juz 7 tydzien:) termin wypada mi na koniec sierpnia(dokladnej daty jeszcze nie znam)
mam 25 lat i o maluszka staralismy sie dlugo..prawie rok:) i nagle , kiedy zupelnie sie tego nie spodziewalismy, udalo sie:)
Moge się do Was przylączyc? ;D ;D ;D ::)
pozdrawiam wszystkie ciezaróweczki :laugh:

reklama
witaj Madzia ja mam tak na drugie :laugh: :)jak sie czujesz jak poczatki zycze ci cirpliwosci na 9 miesiecy brzuchatko ;)

Do góry