reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

Joas tak mi ginekolog powiedział ::) chociaz ja czuje jakby to by 3 miesiac ;D ale boje sie upałów ,ze cieżko bedzie oddychac ja bez ciąży latem dogorywam a z takim brzuchem ;) boje sie ,ze cisnienie mi skoczy bo jestem nerwus i z nerwów mam zawsze dosc wysokie i jak sie zdenerwuje to powietrza złapac nie mogę :mad: to w czasie upalu i jeszcze bede coraz bardziej nerwowa to sie pewnikiem udusze :mad:

reklama
Witaj Sylwiaza w nasym gronie!
Silunia grtuluje rozpoczecia 3 miesiaca!
Serduszko nie martw sie! W obu ciazach bylam latem: koniec w sierpniu i azdzierniku. Z Marcinem upaly zaczely sie juz na poczatku maja! Z Karolcia ich prawie nie bylo. Modlmy sie wiec o chlodne lato :D

dziewczyny wczoraj bylam u mojego dobrego kolegi ktory ma cudowna prawie dwumiesienczna coreczke Olusie , pozwolili mi nakarmic malutka i pomagalam w kompaniu , niesamowite , jest taka malutka i drobniutka , ze balam sie jej zrobic cokolwiek , kochana malenska i pachniala niesamowicie , mlekiem i miodem i cudem ;D ;D ;D ;D ;D

Silunia wierze, ze pachniala cudem :D i to jakim!!!!!!! Cudem stworzenia.........

No i sie poryczalam....

Cześć Dziewczynki, widzę, że nas przybywa - i bardzo dobrze. Trochę mnie nie było, bo po szaleństwach na sniegu z tatą >:D Konradek złapał paskudny katar. Może polecicie jakąs klinikę w Warszawie, byliśmy w Damianie, ale jakoś nam pediatra nie przypadł do serca...
Co do brzuszka to ja też jeszcze nie mam, mieszczę się w normalne ciuszki:)

Witam nowe sierpnióweczki, widzę, że coraz więcej przyjdzie na świat lwiątek i panien. :laugh:

moje malenstwo wedlug lekarzy ma przyjsc na swiat 11 sierpnia :laugh: :laugh: bedzie to lwiatko,pozdrawiam!!!mam pytanko jakie masci polecacie na rozstepy?

reklama
lwiatka podobno sa uparte , trudno :laugh: moje to tez lwiatko bedzie jak zreszta wiekszosci mam sierpniowych ;D

spytaj w aptece , ja narazie smaruje sie poprostu oliwa z oliwek po kapieli lub balsamem, krem zaczne stosowac od przyszlego miesiaca , slyszalam jednak , ze jak jest ci pisane to i tak bedziesz je miec ;)

Do góry