reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

Joas tak mi ginekolog powiedział ::) chociaz ja czuje jakby to by 3 miesiac ;D ale boje sie upałów ,ze cieżko bedzie oddychac ja bez ciąży latem dogorywam a z takim brzuchem ;) boje sie ,ze cisnienie mi skoczy bo jestem nerwus i z nerwów mam zawsze dosc wysokie i jak sie zdenerwuje to powietrza złapac nie mogę :mad: to w czasie upalu i jeszcze bede coraz bardziej nerwowa to sie pewnikiem udusze :mad:

reklama
Witaj Sylwiaza w nasym gronie!
Silunia grtuluje rozpoczecia 3 miesiaca!
Serduszko nie martw sie! W obu ciazach bylam latem: koniec w sierpniu i azdzierniku. Z Marcinem upaly zaczely sie juz na poczatku maja! Z Karolcia ich prawie nie bylo. Modlmy sie wiec o chlodne lato :D

dziewczyny wczoraj bylam u mojego dobrego kolegi ktory ma cudowna prawie dwumiesienczna coreczke Olusie , pozwolili mi nakarmic malutka i pomagalam w kompaniu , niesamowite , jest taka malutka i drobniutka , ze balam sie jej zrobic cokolwiek , kochana malenska i pachniala niesamowicie , mlekiem i miodem i cudem ;D ;D ;D ;D ;D

Silunia wierze, ze pachniala cudem :D i to jakim!!!!!!! Cudem stworzenia.........

No i sie poryczalam....

Cześć Dziewczynki, widzę, że nas przybywa - i bardzo dobrze. Trochę mnie nie było, bo po szaleństwach na sniegu z tatą >:D Konradek złapał paskudny katar. Może polecicie jakąs klinikę w Warszawie, byliśmy w Damianie, ale jakoś nam pediatra nie przypadł do serca...
Co do brzuszka to ja też jeszcze nie mam, mieszczę się w normalne ciuszki:)

Witam nowe sierpnióweczki, widzę, że coraz więcej przyjdzie na świat lwiątek i panien. :laugh:

moje malenstwo wedlug lekarzy ma przyjsc na swiat 11 sierpnia :laugh: :laugh: bedzie to lwiatko,pozdrawiam!!!mam pytanko jakie masci polecacie na rozstepy?

reklama
lwiatka podobno sa uparte , trudno :laugh: moje to tez lwiatko bedzie jak zreszta wiekszosci mam sierpniowych ;D

spytaj w aptece , ja narazie smaruje sie poprostu oliwa z oliwek po kapieli lub balsamem, krem zaczne stosowac od przyszlego miesiaca , slyszalam jednak , ze jak jest ci pisane to i tak bedziesz je miec ;)

Do góry