reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
anoli- no własnie z polski i teraz zanim jej odesle i ona mi znów wysle to co chce to juz dawno zdaze urodzić ehhhhhhh szkoda gadac normalnie

pabella - to rób inwentaryzację ;) i czekam na relację, sama jestem ciekawa, jak kupowalam to wydawało mi się, że już mam dużo rzeczy a jak to z centymetrem pomierzyłam i posegregowałam i spisalam to... malo wyszło...

no i policzyłam... Jutro idę na zakupy! :-p
Ja nie wiem jak ja to zrobiłam, ale nie mam prawie nic w rozm. 56. Chyba wszystkie ubranka tak mi się podobały, że kupowałam większe, żeby Gabrysia dłużej ponosila :sorry::-D

Pinka, to ciśnij ich, żeby od razu wysyłali nie czekając aż ty im odeślesz! A od ktorego sprzedawcy kupowałaś?

Ostatnia edycja:
haha to tak jak ja, nakupowałam sukienek, bluzeczek, spodenek a wszystko 68 ;p
Dziś albo jutro odwiedzę Tesco, a jak nic mi się nie spodoba to mam już na allegro coś upatrzone. Na inne zakupy szans nie mam z chorym Wiktorem w domu nigdzie dalej nie wyjadę.

o kurka PINKA ale cie zalatwila-ja to tez bym nerwa ladnego zlapala... wez jej powiedz ze masz termin za 2 tyg i niech ci to na swoj koszt expresem posle bo z jakiej racji ty masz za zwrot przesylki bulic! az sie sama wkurzylam jacy ludzie sa beznadziejni - jakby sprawdzic 2x nie mogli:wściekła/y:

A widziałyście takie szelki, bo ja się pierwszy raz z nimi spotkałam. Co o tym myślicie, sprawdzi się?
1414892642_1.jpghttp://aukcja.interia.pl/super-szelki-do-nauki-chodzenia-wysylka-6-zl-i1414892642.html

Czy któraś mama próbowała pieluch carefourowch? Są podobno tanie i dobre... Jak nie, to kupię paczkę na próbę, bo to znajomi mi polecili, a im też ktoś polecił.

Koncia ja nie mam w poblizu carefura ale na watku chyba lutowek czytałam ze z tych tanszych najlepsze sa te babydream z rossmana bo nie maja parabenow (ponoc to cos rakotworcze) a najwiecej ich maja te tanie tescowe i biedronkowe.

reklama
babka mi odpisął ze te kolory co ja chciałam sie jej skonczyły dlatego dałami inne szkoda tylko ze mnie sie nie zapytała czy takowe chce?????? te które ja wybrałam bedzie miała za 2 tygodnie a wiec klops........

mąż mówi ze to tylko głupie rozki i mam sie nie wsciekać ale wiecie jak to jest:tak: jak ktos ci cała koncepcje popsuje............. trudno beda takie a nie inne

Do góry