reklama
H
Harsharani
Gość
jedno opakowanie na newborn (56?), dwa 0-3 miesiecy (62?)...Ale to w UK Jak chcesz to Ci kupie i wystawie na allegro
No i za £2,50 to te z dlugim, a te na krotki, pakowane po 7 sztuk 6 funtow (cos kolo 27 zl wychodzi chyba)
No i za £2,50 to te z dlugim, a te na krotki, pakowane po 7 sztuk 6 funtow (cos kolo 27 zl wychodzi chyba)
H
Harsharani
Gość
Harash- śliczne ubranka i powiem Ci ze zaczyna mi się przez te słodziaki coraz bardziej podobać licencja Disneya ale z Kubusiem Puchatkiem;-)
u nas Olo jest fanem i on wybiera dla niego nie mialam nic z disneya chyba...
Pastela, ja juz mnie wiecej wiem co mam,ale mialam niemila niespodzianke, bo zostalam w pewnym sensie okradziona z Ola ciuchow,wiec teraz na szybko kupowalam..
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja też przeanalizowałam moje zasoby ciuszków (niezbyt narazie okazałe) i doszłam do wniosku, że z tymi bodziakami może być draka więc dokupiłam kilka takich najprostszych jednokolorowych w Realu na sali z kosza - cieniutkie i pewnie wiele prań nie wytrzymają ale 100% bawełny i po 4 zł sztuka więc niechbym je nawet miała po 2 miesiącach wyrzucić (zresztą i tak będą już wtedy pewnie za małe)!!! :-)
mamii
Fanka BB :)
Harsh zazdroszczę wam tych cen .... u nas jedno body na wyprzedażach potrafi kosztować około 12 zł
Katjusza dobrze wiedzieć że w Realu można dostać ciuszki w takiej cenie ;-)
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
Harsh zazdroszczę wam tych cen .... u nas jedno body na wyprzedażach potrafi kosztować około 12 zł
uroki mieszkania w bielsku cos o tym wiem na 11go listopada sie przejdz - sama dawno tam nie chodzilam ale kiedys byl tam fajny sklep dla dzieciaczkow gdzies niedaleko ksiegarni tej duzej k. klimczoka-ale dokladnej nazwy nie pamietam juz...
Podziel się: