reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
jedno opakowanie na newborn (56?), dwa 0-3 miesiecy (62?)...Ale to w UK :) Jak chcesz to Ci kupie i wystawie na allegro ;)
No i za £2,50 to te z dlugim, a te na krotki, pakowane po 7 sztuk 6 funtow (cos kolo 27 zl wychodzi chyba)

Harash- śliczne ubranka i powiem Ci ze zaczyna mi się przez te słodziaki coraz bardziej podobać licencja Disneya ale z Kubusiem Puchatkiem:);-)

Harash- śliczne ubranka i powiem Ci ze zaczyna mi się przez te słodziaki coraz bardziej podobać licencja Disneya ale z Kubusiem Puchatkiem:);-)

u nas Olo jest fanem i on wybiera :-D dla niego nie mialam nic z disneya chyba...

Pastela, ja juz mnie wiecej wiem co mam,ale mialam niemila niespodzianke, bo zostalam w pewnym sensie okradziona z Ola ciuchow,wiec teraz na szybko kupowalam..

ja też przeanalizowałam moje zasoby ciuszków (niezbyt narazie okazałe) i doszłam do wniosku, że z tymi bodziakami może być draka więc dokupiłam kilka takich najprostszych jednokolorowych w Realu na sali z kosza - cieniutkie i pewnie wiele prań nie wytrzymają ale 100% bawełny i po 4 zł sztuka więc niechbym je nawet miała po 2 miesiącach wyrzucić (zresztą i tak będą już wtedy pewnie za małe)!!! :-)

Harsh zazdroszczę wam tych cen .... u nas jedno body na wyprzedażach potrafi kosztować około 12 zł :wściekła/y:
Katjusza dobrze wiedzieć że w Realu można dostać ciuszki w takiej cenie ;-)

reklama
Harsh zazdroszczę wam tych cen .... u nas jedno body na wyprzedażach potrafi kosztować około 12 zł :wściekła/y:
Katjusza dobrze wiedzieć że w Realu można dostać ciuszki w takiej cenie ;-)

uroki mieszkania w bielsku:) cos o tym wiem:tak: na 11go listopada sie przejdz - sama dawno tam nie chodzilam ale kiedys byl tam fajny sklep dla dzieciaczkow gdzies niedaleko ksiegarni tej duzej k. klimczoka-ale dokladnej nazwy nie pamietam juz...:baffled:

Do góry