reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Mnie na szczescie ten wydatek ominął, bo dostaliśmy leżaczek-bujaczek od znajomych. Co prawda taki starszego typu, po którymś z kolei dzieciaczku, ale takiemu maluszkowi to zupełnie obojętne. Coś mu się do niego przypnie i będzie git, a mama zawsze malucha może wziąć ze sobą do pomieszczenia w którym zamierza przebywać i robić swoje mając jednocześnie malca na oku;-)

reklama
Nasze małe łowy wczorajsze:) i w tym 4 rzeczy od teściowej tez z ciuchów:):-)
To było ostatnie szperanie.....i to jeszcze trwało 5 min.bo eM chciał w ciuchu kupić 2 zabawki dla naszych psiaków do zabawy:) wiec ja myk na ciuszki dziecięce:tak:

Obraz 305.jpgObraz 300.jpgObraz 301.jpgObraz 302.jpg

Milutek- slicznosci:-D:tak:

a swoja droga kochana ja juz nie chce widziec ile ty od ostatniego czasu zakupiłas tych ubranek heehh
ja tez wole nie wiedzieć....z tym ze ciesze się ze większość jest w pudłach bo w szafkach nie ma sensu tego juz trzymać:) podejrzewam ze szybko nie będą te większe potrzebne wiec szkoda by było żeby się kurzyły:)

Milutek23 no i jak zwykle widzę, że Ci się łowy udały.
A co do leżaczko bujaczka to uważam, że to dobry zakup, moja siostra miała taki tylko taki zwykły bez wiszacych zabawek i tych innych piękności, i jej mała uwielbiała w tym siedzieć, siostra ją na to kładła nawet jak butelkę jej dawała. My z K. raczej poczekamy aż ktoś nam sprezentuje takie cudo :-)

MIlutku- ja cie rozgrzeszam z zakupow- w koncu ty potzrebujesz 2 razy wiecej!
a swoja droga jakby ktos podliczyl ile zlociszy i funciakow zesmy wydaly..to hoho niezla impreza by byla ;-)

reklama
PINKA - cuuuudny :)

Dziewczyny, mam pytanie dot. prześcieradeł
Szukam czegoś do kołyski i wózeczka i wszystkie jakie znalazłam na allegro są frote.
Ja nie przepadam za takimi prześcieradłami (wydaje mi się że są bardziej szorstkie w dodatku na lato wydają się takie "ciepłe") i wolałabym kubić takie z jerseyu a tu nima :(

Czy słyszałyście coś o tym że frote są lepsze za jakiegoś powodu?

Do góry