reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Ewe ja chciałam kopić u nich pościel, ale w końcu jakoś tak podliczyłam to co chciałam i wyszło mi taniej u innego użytkownika
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a wzory praktycznie te same. Myślę że to i tak jeden producent, więc jeśli znajdziesz coś co ma tylko baby raj to możesz brać, pościel gatunkowo bardzo dobra, wyprałam już ją nawet i kolory wciąż takie same:)

reklama
Kangu ja wole frote bo nie trzeba prasowac;) i wcale nie sa szorstkie jesli je wypłuczesz w płynie:)

Dzis dotarła kolejna paczka,tym razem od ''rodzyneczek'',reczniczek z kapturkiem,podkłady do łozeczka,majtki poporodowe,rozki,szczoteczka,wszystko ładne i w porzadku;)

Milutek ze mnie to się rodzinka śmieje, że mam dużo rzeczy ale jak by zobaczyli Twoje ilości to.........:szok: a wszystko jak malowane :tak:

Pinka bajer!!!! gdzie ty kobieto wyszukujesz takie cuda???

pinka cudna pszczolka :)

ewe ja zamawialam posciel u baby-raj, juz doszla, podobno wszystko ok, ale nie widzialam jej jeszcze bo poszla do pl i mama ma mi ja przywiezc (do ie chcial 160 zl za przesylke ....a za posciel zaplacilam 85.....)

No dobra. Czytam Was czytam i się w kompleksy wpędzam. Ani wyprawka nie uzbierana ani kącik nie gotowy - właściwie większość przede mną bo muszę wyremontować mebel i do tego odmalować i przeprowadzić się do drugiego pokoju. Kupa roboty a jakoś zabrać się za to nie mogę. Jeszcze się okaże, że wyląduje z ręką w noccniku... Ale jak wspomniałyście o Tesco to nie wytrzymałam i będąc na badaniach zajrzałam do jednego. No i oto moje zdobycze promocyjne:

ubra.jpgubr.jpgubran.jpgu.jpgub.jpg

A że przy okazji wpadłam do pracy bo byłam niezbędna to mi się dostało od koleżanki takie śliczniaste cóś:

skar.jpg

reklama
Do góry