reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Buziaczek -no i super ciuszki na poczatek masz:-p

a ja sie troszke wpieniłam bo chciałam jak najmniej niebieskich ubranek a tu facet z aukcji mi pisze ze kolory zielone i pomaranczowe sie skonczyły i moze mi dac niebieskie albo rózowe:szok::szok: no wiec wziełam niebieskie rudno:-(

reklama
na ebay kupilam:) a ta posciel aga to z jakiejs stronki z ebay bo chyba tez widzialam ale nie nalezy do najtanszych...hmmm choc za jakosc trzeba zaplacic... sliczna;-)

Ostatnia edycja:
ta posciel w Toy'r'us kupowalam :) mialam tylko bumper kupic, ale M. stwierdzil, ze i kolderka kiedys sie przyda, i kocyk jest(co z tego ze to 4) i przescieradlo :)
Tatus sie angazuje :) to jest seria 'I love my bear'

Tez wczoraj ogladalam te posciel, jest sliczna, ale my sie chyba wstrzymamy poki trzeba bedzie faktycznie kupic cala posciel. Na chwile obecna za duzo wydatkow na raz:)

Tez tak chcialam zrobic, ale M. mnie namowil. Pomacalam ta kolderke, taka slodka :) juz bym chciala ubrac lozeczko jak na wystawie ;)
M. bawil sie ta hustawka
8610173560892432.jpg

Ja sie zastanawiam nad ta poduszka klinem ale to tak na jesien najwczesniej;)
,,,
ola - klina używałam od początku, to nie jest miękka poduszka więc dzidzia się nie udusi ;) Klin zapobiega zachłystaniu się dziecka np. jak ulewa, inni podnoszą nogi łóżeczka, albo wsadzają coś pod materacyk...
aga_cina - superowe zakupki :D

Agacina mozesz mi wierzyc albo i nie ale ja sie chyba na ta bujaczke zdecyduje...:) moze dlatego, ze te kolory sa stonowane, a cala reszta jak dla mnie za bardzo "bije po oczach". Tylko licze, ze uda mi sie ja taniej na ebayu kupic

Wiecie co, ja dla Olafa mialam hustawke fisher price,
taka:
Zobacz załącznik 313267
I on ja uwielbial :-)

Agacina, w ogole powiem Ci, ze ja mialam dla Olafa bardzo podobny zestaw, tylko, ze kupiony w dunelm mill, kolory takie same praktycznie i z misiem :)
I my dlugo nie uzywalismy koldry normalnej, tylko spiworek do spania i na to kolderke.

reklama
Moja kolezanka miala wlasnie taka hustawke Rain Forest i jej maly tez ja bardzo lubil :) i karuzele z tej serii tez miala i synek bardzo sie nia interesowal :)

Ja kolderki nie zamierzam tez na razie uzywac, spiworek chce kupic :) a kolderka bedzie od roczku, nawet na opakowaniu jest napisane, zeby stosowac po 12 miesiacu zycia. ale przescieradelko, bumper i kocyk sie przydadza :)

Do góry