reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

tzn czy posciel widzialam?? tak widzialam ale poscieli to chiba z tego nie kupie szczerze mowiac ale lozeczko i materac do tego wszystko nowka jeszcze jaka atrakcyjna cena! i nawet mojemu m spasilo co jest jakims marzeniem bo on wybredny taki ze hej! w kazdym razie juz chyba to lozeczko zostanie:tak:

reklama
ja widzialam posciel z tego kompletu gdzies ale tez nie wiem gdzie i cos k.60£ byla a nie dam tyle za jeden komplet gdzie moge miec inne 2 za ta cene bo tylko taka widzialam... juz sie nie moge doczekac stycznia jak kupimy to lozeczko i ten zabojczy wozek a potem szymonek przyjdzie do nas :) jak ja juz go kofam a jeszce w brzuszku siedzi:):-Dwiem- glupieje:-) to chyba hormony i ten zatkany nochal:-D

Chyba kazda z nas juz tak czuje... ja sie boje tylko glosno o tym mowic, zeby bylo fajnie, zeby mala juz byla z nami, bo znajac moje szczecie zaczne rodzic:p A to jeszcze stanowczo za szybko:)

Jeśli macie jakieś fajne namiary na pościelki do łóżeczka: takie zestawy z ochraniazem itp w rozsądnej cenie to dajcie znać:) a może wiecie gdzie w warszawie mozna kupić takie pościelki...:-)

Witajcie dziewczyny:-)

Jestem tu zupełnie nowa i mam nadzieje, że mogę do Was dołączyć. Termin porodu mam na początek marca 2011, więc już całkiem niedługo:-)

Podczytuję już Was chwilkę i widzę, że macie już troszkę rzeczy nakupowane:D Ja póki co chyba mam już dosyć ubranek:D, a po nowym roku kupujemy łóżeczko i wózek. Widzę, że sporo rzeczy kupujecie z allegro. My ostatnio wynaleźliśmy okazyjnie leżaczek z Fisher Price i jesteśmy bardzo zadowoleni:-)

reklama
Dostałam paczkę z pościelą i...

Z tego mam różowe serduszka:) bardzo ładna.

2-el POŚCIEL -NADIA - 90x120 cm - NOWE WZORY !!! (1364476907) - Aukcje internetowe Allegro

Z tego komplet do wózka czerwone serduszka i też bardzo ładna:)

-NOWOŚC! KOMPLET POŚCIEL DO WÓZKA -4 elementy (1385407177) - Aukcje internetowe Allegro

A z tej aukcji serduszka różowe.

MY-SWEET-BABY posciel 3cz do lozeczka 140x70 serca (1378872495) - Aukcje internetowe Allegro plus rożek taki najzwyklejszy.

Wszystko jest starannie uszyte i wykończone, przynajmniej moje egzemplarze. Trochę sztywne ale myślę że dlatego że jeszcze nie prane.

Wypełnienie też tu kupiłam. Takie najzwyklejsze i wydaje mi się że powinno być dobre. A znawcą nie jestem co do składu itd. Uszyte dobrze;)

Do góry