reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Własnie kochane będę robić zakupki u tego sprzedawcy r_p77 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4222926&change_view=1&order=p&p=1&p=0 i co byście lepiej poradziły te cążki bezpieczne cążki do paznokci Tommee Tippee (1386302400) - Aukcje internetowe Allegro czy któryś z zestwów cążki z nożyczkami i pilniczniem ?? czy może wogóle same nożyczki ?? i które chusteczki zamówić, aby nie były za mokre i za suche?? i czy fotelik foczka do kąpieli jest przydatny Praktyczny fotelik foczka do kąpieli NOWOWRODKA (1374075271) - Aukcje internetowe Allegro ?? który z podgrzewaczy testowałyście i jest sprawdzony?? i czy z tej NIANI byłyście zadowolone Elektroniczna Niania MEEEGAAA PROOOOMOOOCJAAA!!! (1377851065) - Aukcje internetowe Allegro ?? :-)

reklama
~3-cz POŚCIEL -NADIA - 90 x 120 cm NOWE WZORY!!! (1385408221) - Aukcje internetowe Allegro to link do pościeli w czerwone serduszka, z tego co widzę to zapas im sie wyczerpał akurat tego wzoru ale może doszyją. Na innych aukcjach są same pościele bez ochraniacza i inne rzeczy. Czekam na przesyłkę, powinna być dzisiaj albo jutro to Wam dam znać jak to wygląda.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro ja polecam tego sprzedawcę co Trzebiska i Papcia, juz kiedys pisałam ale jeszcze raz wklejam link bo ktoś chciał;)

Ona ja sie zastanawiałam nad tą nianią u tego sprzedawcy (bo u niego wszystko zamawiałam) i też czekam na opinię. On sam mi odpisał że może wyłapywać inne nianie jeśli bedą w bliskiej odległosci ale to podobno kazda niania moze wyłapywać...

Ostatnia edycja:
Witam ...
łóżeczko mamy zamówione ... Bartek II teak 140x70 - 360,-
1321.jpg1321-1.jpg
Do tego materacyk kokos-gryka + kołderka z podusią ... pościel w przyszłym miesiącu jak do sklepu dostaną nowe wzory.

Tylko dylematem pozostaje wózek.

Barbra- ja tez w takim celu chce sobie dokupić jeszcze p.tetrowych:) Mam nowych od siostry 9, 14 używanych ale chce jeszcze dokupić z 10 szt.bo to nie dość ze na 2 dzieci to przydadzą się a to do lekarza, wycierania buźki, podkładania pod dzieci itp:)

reklama
Do góry