reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

my uzywalismy natury -gryzak z bursztyna-specjalnie kupowany w sklepie z takimi rzeczami-jeszcze korzen wysuszony irysa chyba dobrze działa pozatym masowanie gryzaki z lodówki i 3 razy uzyłam jakiegos zelu na d-biaŁE OPAKOWANIE -TEZ DZAŁAł
a zabkowanie dla nas nie było straszne ;)
Chyba chodziło Ci o Dentinox- dobry ale drogi a wiecie że zawiera w swoim składzie lidokainę jako środek znieczulający i jest ona również jedną z substancji wykorzystywanych do nasączania prezerwatyw przedłużających stosunek? My używaliśmy Bobodent lub Sachol a po Calgelu Olek budził się w nocy z płaczem.

reklama
My stosujemy nie tylko Viburcol, ale i inne homeopetyczne leki i jestem bardzo zadowolona. Przeszliśmy tak już kilka przeziębień, bolesne ząbkowanie a ostatnio jakieś mini zapalenie strun głosowych.
Zresztą ja też stosuję te preparaty w moich chorobach.

a ja sobie ostatnio weszłam na allegro; i w związku z tym że ja nie mam żadnych ciuszków i będę musiała zakupić wszystko od początku stwierdziłam że na allegro są super zestawy ciuszków dla dzieciaczków ... są zestawy np za 120zł - 35sztuk ubranek...albo za 400zł - 95 sztuk... myślę że się opłaca...tylko trzeba znać płeć :-) i zastanowić się czy potrzebujemy więcej cieplejszych czy lżejszych ubranek :-) myślę że jest co wybrać ... dlatego myślę że podstawową wyprawkę kupię właśnie używaną z allegro :-)

kochana odpuść sobie kupowanie takiego pakietu na allegro bo to handlują ludzie którzy wyszukują takie ciuszki na lumpeksach przepiorą i sprzedają za ta cenę sama na lumpku kupisz zestaw 100 ciuszków zobaczysz ich jakość i jeszcze wybierzesz te które ci się podobają a nie będziesz płacić komuś że się po lumpach poszwędał - ja na lumpku nakupowałam przez całą ciążę ciuszków do roku czasu dla synka i polecam kupowanie w piątki i soboty kiedy towar jest taniusi :)

alboob zajżyjcie na zakamarek tam jest badrdzej przyjacielsko niz na allegro a rechot1sb obawiam se ze ma racje
TA DENTINOX ALE UZYTY BYŁ W OOSTTECZNOSCI -moze z 3 razy a Róza juz ma 8 zębów!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przyznam Wam się że mam już sporo rzeczy z lumpka i superowych za grosze właśnie z soboty 50% :eek:
Najlepsze jest to że dla chłopaka !:-p Wiem że jeszcze nie wiadomo no ale siostra męża na-pewno ma mieć syna więc stwierdziłam że dam jej jak mi nie wypali ha ha :happy: dobre nie?

Dziewczyny przyznam Wam się że mam już sporo rzeczy z lumpka i superowych za grosze właśnie z soboty 50% :eek:
Najlepsze jest to że dla chłopaka !:-p Wiem że jeszcze nie wiadomo no ale siostra męża na-pewno ma mieć syna więc stwierdziłam że dam jej jak mi nie wypali ha ha :happy: dobre nie?

hahahahaha dobra jesteś agenciara, a jak nie wyjdzie będziesz dobra siostra:-D

Scarletka właśnie dokładnie tak jest!!!:-D
Wierze ze będzie syn bo z obrączki mi wychodzi!:tak:Ale jak będzie córa to też będę się cieszyć-żeby zdrowe było :-)

reklama
ana4 - wybierzesz najwyżej te co dziewczynka też w nich może pochodzić bo dziewuszka w niebieskim ujdzie ale chłopak w różu już nie bardzo :))) chociaż mój tomek miał 3 pajace jeden w różowe kotki drugi gwiazdki i a trzeci w seduszka i jakoś żyje :))) chyba jego psychika nie ucierpiała za bardzo

Do góry