reklama
Ale ciekawy gadżet pierwszy raz taki widzęZobacz załącznik 308353 polecam wam takie urzadzonko, gdy dziecko zacznie jesc stale pokarmy tj. ciatka czy owoce. Wklada sie jedzonko w siateczke i dziecko sobie memla do kupienia rowniez na allegro
K
koncia
Gość
aga_cina, troszkę wymyślne, wyobraziłam sobie tą siatkę w buzi i mi się niedobrze zrobiło poza tym trzeba ciągle prać czy co się z tym robi? Do zmywarki wkłada? Raczej bym nie kupiła takiego bajeru ciekawe jak dziecko na to zareaguje
truskawkaM
Zaangażowana w BB
wracając do tematu pieluszkowego - chyba najtańsze na allegro tetrówki PIELUCHY TETROWE BARDZO GRUBEEEEEEEE + ATEST 60x80 (1363263856) - Aukcje internetowe Allegro
gadzet powyżej wydaje mi sie....hm... rekonstrukcja bardzo starego wynalazku naszych babć i prababc, mama mi opowidala ze babcia dawała jej jak byla mała do ssania cukier owinięty w pieluszkę (nie mogę sobie przypomnieć nazwy...) i powstawał taki cukierek, ja poki co nie widze zastosowania
gadzet powyżej wydaje mi sie....hm... rekonstrukcja bardzo starego wynalazku naszych babć i prababc, mama mi opowidala ze babcia dawała jej jak byla mała do ssania cukier owinięty w pieluszkę (nie mogę sobie przypomnieć nazwy...) i powstawał taki cukierek, ja poki co nie widze zastosowania
H
Harsharani
Gość
mi sie podoba, Olo chcial jesc wszystko od malego i zawsze byl lek,ze zbyt duzy kawalek bedzie mial... a tu rozmemla
K
koncia
Gość
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koncia, ten gadzet jest swietny myc to mozna w zmywarce a i za niewielkie pieniadze dokupic siateczki synek mojej kolezanki wcinal brzoskwinie w tym
co do tych wkladow do wanienki, to mi one jakos nie podchodza, bo trzeba je dokladnie wysuszyc, bo zbieraja sie tam bakterie. Wole pieluszke albo plastikowe wklady
A propos gabek to szlag mnie trafia jak ktos pozmywa i zostawia gabke w zlewie po zmywaniu bez wycisniecia, a potem taka myje znow naczynia. Bleeeee.
A to koleczko do splukiwania wlosow podobno fajne dla starszych dzieci
co do tych wkladow do wanienki, to mi one jakos nie podchodza, bo trzeba je dokladnie wysuszyc, bo zbieraja sie tam bakterie. Wole pieluszke albo plastikowe wklady
A propos gabek to szlag mnie trafia jak ktos pozmywa i zostawia gabke w zlewie po zmywaniu bez wycisniecia, a potem taka myje znow naczynia. Bleeeee.
A to koleczko do splukiwania wlosow podobno fajne dla starszych dzieci
H
Harsharani
Gość
Koncia, jesli chodzi o materacyk to naprawde zalezy od dziecka. Mialam taki dla Olafa, ale wpadal w szal od niemowlaczka gdy chcialam go zwyczajnie na nim polozyc... Za to corka mojego kuzyna uwielbiala takie cos... Wiec to chyba od Ciebie zalezy...
A co do ronda to nie polecam. Tez kupilismy i byl w ogole problem z zalozeniem...pozniej utrzymaniem... przynajmniej u dwulatka nie ma mowy, by to sie udalo... Poza tym ta gumka jest bardzo ciasna..
A co do ronda to nie polecam. Tez kupilismy i byl w ogole problem z zalozeniem...pozniej utrzymaniem... przynajmniej u dwulatka nie ma mowy, by to sie udalo... Poza tym ta gumka jest bardzo ciasna..
reklama
Co do materacyka popieram Age- tez słyszałam od moich sióstr ze w tym siedzą bakterie i nawet położne tego nie polecają. Za to jedna siostra miala plastikowe ale dzidzia była duza i długo jej to nie posłużyło ale łatwiej to utrzymać w czystość jak wanienkeRonda to nikt z moich znajomych tego niestety niestosował. Ale mnie takie coś nie przekonuje- ja na miejscu dziecka bym oszalała jakby mi ktoś coś takiego włożył na głowę!!!
Podziel się: