reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lista rozdwojonych GrUdniÓwEcZek + gratulacje

reklama
Sa_raa napisała:
Dzisiaj o 8:45 urodził się nasz synek poprzec CC. Waży 3600 i mierzy 56 cm i jest zdrowy!!! Ja pomału wracam do siebie. Pozdrawiam

Gratulacje abyś jak najszybciej wróciła do sił i w miare przespanych nocy:))

Sa_raa - wielkie gratulacje super zdrowego i dorodnego Syneczka!

Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej doszła do siebie. Buziaki!

Udzodzony 15.12.2006 - niepoprawny romantyk szukający wzruszających przeżyć (Słońce w Strzelcu, Księżyc w Wadze). Przygody miłosne zacznie mieć już w przedszkolu. Nie rozpieszczaj za bardzo swojej pociechy, by nie wyrósł z niej narcyz. :-)

Sa_runiu!!!!!! Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!:-) :-) Wracaj kobitko do zdrówka jak najprędzej! Napisała jeszcze:" No to w wielkim skrócie: w sumie było strasznie, T.prawie się spóźnił, ja mało co sie nie wykrwawiłam! Po przebudzeniu wpadłam w panikę bo nogi bolały a nie mogłam nimi ruszyć! Malucha jeszcze nie widzę!!! wszystko boli ale dam radę! Pozdrowionka" Taka dzielna dziewczyna z Naszej Malwinki. :-) Obyś Kochana szysciutko wróciła do zdrówka.:-)

Moje Kochane dziś o 2:00 sugarspunsister urodziła synka Ignacego waży 3200g i ma 52 cm
Wielkie gratulacje dla Mamy, Taty i Młodego

A teraz po kolei

1:16 sms od sugar Poszło rozwarcie, doczekałam się znieczulenia i lada chwila młody powinien się objawić, niech żyje zzo ! Czuje się jak w niebie :-D

4:13 sms A więc ogłaszam, że mały Ignacy vel Iggy katapultował się na świat 16 grudnia o godzinie 2:00, waży 3200 g i ma 52 cm :laugh2: Wyskoczył z brzuszka bardzo szybko przy zzo (alleluja!) mimo iż wcześniej dał matce nieźle popalić. Czujemy się dobrze mimo zmęczenia, buziaczki dla wszystkich cioć z BB.

Gratulacje Sugar!!!!
Dobrze,że Ignaś w końcu wyszedł po dobroci:-D - życze dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domciu:-):-):-)

reklama
Gratulacje Sugar!
Byłaś strasznie dzielna i wszystkie tu trzymałyśmy kciuki żeby jak najszybciej podali ci zzo!

A tu o twoim Ignasiu -
Urodzony 16.12.2006 - szczere, bezpośrednie dziecko. Nie będzie dla niego tematów tabu - szybko Cię zaskoczy krępującymi pytaniami (Księżyc w Skorpionie). Najlepszą dla niego drogą rozwoju jest zdobywanie doświadczeń - nie trzymaj go ciągle pod kloszem. :-)

Do góry