reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista PAŹDZIERNIKÓWECZEK

reklama
Też coś czuję, że będę jutro beczeć jak bóbr.Tak naprawdę to chyba dopiero jutro dojdzie do mnie ze MALEŃSTWO tam jest ;)

Dziewczyny !!!
Dziś widziałam po raz pierwszy mojego DZIDZIUSIA :) Mówie Wam jakie słodkie Maleństwo. Pani doktor mówi, ze zdrowe ma piękne małe serduszko, dwie pary ślicznych rączek i nóżek. A takie nieśmiały, że się schował i Pani doktor długo masowała po brzuchu zanim sie ukazało. Najważniejsze, że ZDROWE ! Ahh jak się cieszę, a Wy mam nadzięje razem ze mną ;) To cudowny dzień :laugh:

Ja sie nie odzywałam wiele dni, bo sie bałam przed USG:) ale na szczescie póki co maleństwo ma wszystko co potrzeba:) Zmartwił mnie tylko fakt, ze musze brać antybiotyk na zapalenie szyjki macicy. Ale podobno większym zagrożeniem byłoby nieleczenie infekcji....

Dziewczyny co u was i wszych Maluszków ? Bo u nas wspaniale niedługo ślub zaczęłam się bać ale ja Tata będzie taki wpsaniały to wszystko pójdzie dobrze. :)

Kubasia a masz jakieś objawy tego zapalenia czy lekarz dopiero to wykrył w czasie badania? Ja cały czas strasznie się martwie czy jakies zapalenie sie nie przypęta... Trudno je w ciąży chyba rozpoznać! Ja cały czas mam bardzo obfitą bezzapachową wydzielinę podobną do tej jak w czasie owulacji tylko więcej a moja gin mówi ze jest wszyyystko w porządku! no a ja sie oczywiście martwię ;)

reklama
Do góry