reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista PAŹDZIERNIKÓWECZEK

Ja rowniez sie melduje, date porodu jak na razie mam na 22 Pazdziernika, ale zobaczymy co sie dowiem na USG(28 marca) i na badaniu krwi.

Pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
W środę nasze pierwsze USG jestem ciekawa co z maluszkiem mam nadzieje ze jest zdrowe. Powiedzcie dziewczyny jak wyglada pierwsze USG ?

witam wszystkich !!! Choć od dawna czytam na bierząco forum dzisiaj postanowiłam do was dołączyć i ogłosić oficjalnie że, i ja zostanę pierwszy raz mamusia właśnie w październiku a dokładnie 5 października!!! pozdrawiam i obiecuje pojawiać sie tak często jak tylko będę mogła...

Gosiaczek napewno jest zdrowe :) .... a pierwsze USG przewaznie jest Dowcipne ;) .. nie ma sie czego bac ;) ... daj znac jak juz bedziesz po USG :)

Cafelatte Witam Cie goraco i juz Cie dopisuje do listy :).. Gratuluje :)

Witam wszystkich w pierwszy dzień wiosny !!! Nie wiem jak u was ale we Wrocławiu pogoda gdyby nie temeratura to prawdziwie wiosenna...ach człowiek sie zupełnie inaczej czuje jak wstaje rano a tu takie piekne promyki słońca...życze miłego dnia wszystkim mamusią i dzieciaczka też....p.s. Gosiaczek ja to ostatnio tak ryczalam na usg jak moje dzidzi ssało palucha ze az mi było głupio !!! ::)

cafelatte pisze:
hey!!! Można spytać jak najbardziej, chyba po to to forum jest!  Prowadzi mnie doktor Markuszewski. Ty też z Wrocławia?

tak ale narazie w innym dziale- starających się ........ ;) ;)
znam z krynickiej ,ale żadnych opinii nie mam , znam nazwisko..........ja chodzę do mediconceptu ;) ;)

reklama
czesc, mozna dolaczyc???
dopiero znalazlam to forum, dzidzia pojawila sie 11 tygodni temu, termin mam na 6 pazdziernika ;)
bede do was czesto wpadac, jesli mozna
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie :laugh:

Do góry