reklama
klementynka
Fanka BB :)
kita349, już jesteś na liście
Anulka59
Ale ta nasza lista dluga!!!! Fajnie ze to klementynko wymyslilas.Moze zdradze wam kto rosnie w brzuszku ale nastepne USG mam za tydzien w piatek a polowkowe 2lipca wiec mam nadzieje ze na ktoryms juz sie pokaze bo jak narazie to jest strasznie wstydliwa(y)
klementynka
Anulko, może wreszcie jakiś facecik maleńki???
dzięki, potem będziemy dopisywać terminy zweryfikowane przez Maluszki, jak im się już zechce wyjść na zewnątrz
ciekawe czy jakieś astrologiczne bliźniaki się trafią?
ptaszyna pisze:swietny pomysl klementynko z ta lista i dzieki temu wyszlo ze az trzy mamy ten sam termin, ciekawe...
dzięki, potem będziemy dopisywać terminy zweryfikowane przez Maluszki, jak im się już zechce wyjść na zewnątrz
ciekawe czy jakieś astrologiczne bliźniaki się trafią?
klementynka
Ja chętnie wyrównam ;D
reklama
Witajcie!!! Dawno się nie odzywałam, w sumie tylko raz ale muszę się podzielić wiadomością o moich pierwszych kopniakach!!!!!!!!!! ;D Dokładnie było to przedwczoraj, 16.06, to chyba dość wcześnie, ale nie mogę mieć wątpliwości, że to mogło być coś innego myślałam, że to będzie tak delikatne, że naprawdę to z czymś pomylę, a tutaj takie kopy!!!!!!!! Tego nie da się z niczym porównać ;D POzdrawiam wszystkie listopadowe mamy i życzę równie niezapomnianych wrażeń!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: