reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Nam tez zawsze brakowało kołdry, teraz jednak nie ma z tym problemu, bo ja śpię (sory za wyrażenie) z tyłkiem na wierzchu. ;D
A prędzej to tez zastanawiałam się nad kupnem większej kołdry, ale na slub dostalismy 9 kompletów poscieli o wymiarze standardowym i troche mi szkoda było, bo na ta wieksza musiałabym kupować nowe.
A dwie to nie wchodza w rachubę, juz lepiej jak się ciasniej przytulimy. ;D
A prędzej to tez zastanawiałam się nad kupnem większej kołdry, ale na slub dostalismy 9 kompletów poscieli o wymiarze standardowym i troche mi szkoda było, bo na ta wieksza musiałabym kupować nowe.
A dwie to nie wchodza w rachubę, juz lepiej jak się ciasniej przytulimy. ;D
ja dziś nie mogłam spać, tak mi było gorąco, mimo, że od paru miesięcy w ogóle nie zamknęliśmy okna nawet na chwile. Jest uchylone całą dobę i przez te ostatnie deszcze i ochłodzenie wreszcie nam spadła temperatura w pokoju do 21 st., a dla mnie to i tak za ciepło...
a kołdry mamy dwie, choć czasem z tej drugiej rezygnujemy
a kołdry mamy dwie, choć czasem z tej drugiej rezygnujemy
justynaj
Fanka BB :)
Dziewczyny, coś czuję, że znowu przybyło listopadowych dzieciaczków!
nie ma od kilku dni Pychy(?), Cammi już pewnie tuli maleństwo, Efka już pewnie niedługo kończy
ok, biegnę z mężem na spacerek, gdybym długo nie wracała, to znaczy,że rodzę ;D :laugh:
nie ma od kilku dni Pychy(?), Cammi już pewnie tuli maleństwo, Efka już pewnie niedługo kończy
ok, biegnę z mężem na spacerek, gdybym długo nie wracała, to znaczy,że rodzę ;D :laugh:
reklama
Podziel się: