reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista obecności

My dwie kołdry mamy dopiero od niedawna i to z '' przyczyn technicznych " bo jestem taka wielka, że jedna nam nie wystarczy. Ale niedługo, jak znowu będę laska :D wrócimy do jednej.

reklama
Nam tez zawsze brakowało kołdry, teraz jednak nie ma z tym problemu, bo ja śpię (sory za wyrażenie) z tyłkiem na wierzchu. ;D

A prędzej to tez zastanawiałam się nad kupnem większej kołdry, ale na slub dostalismy 9 kompletów poscieli o wymiarze standardowym i troche mi szkoda było, bo na ta wieksza musiałabym kupować nowe.
A dwie to nie wchodza w rachubę, juz lepiej jak się ciasniej przytulimy. ;) ;D

Ze względu na to że ja jestem(w ciąży jest mi teraz ciepło ale na początku miałam nawet dreszcze)zmarzluchem mamy 2kołdry.

ja dziś nie mogłam spać, tak mi było gorąco, mimo, że od paru miesięcy w ogóle nie zamknęliśmy okna nawet na chwile. Jest uchylone całą dobę i przez te ostatnie deszcze i ochłodzenie wreszcie nam spadła temperatura w pokoju do 21 st., a dla mnie to i tak za ciepło... :(
a kołdry mamy dwie, choć czasem z tej drugiej rezygnujemy :)

Dziewczyny, coś czuję, że znowu przybyło listopadowych dzieciaczków!
nie ma od kilku dni Pychy(?), Cammi już pewnie tuli maleństwo, Efka już pewnie niedługo kończy
ok, biegnę z mężem na spacerek, gdybym długo nie wracała, to znaczy,że rodzę ;D :D :laugh:

no coś mi się wydaje, ze Pycha faktycznie albo urodziła albo w szpitalu czeka na poród :)

ciekawe również co z Eg, bo też jakoś się nie odzywa ??? :)

JEZDEM ;)
Cały dzień dzisiaj walczę z trojanami więc nie miałam zbytnio czasu, żeby tu zaglądać. :) Ale już się uporałam z paskudztwem.

reklama
Do góry