reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista obecnosci i nieobecnosci

cześć dziewczyny
jestem już obecna ale zapracowana
byłam na zwolnieniu 3 tygodnie i w domku mąż mnie pilnowal zebym do kompa nie podchodzila i sie nie stresowala o czym pisalam juz kiedys
dzis jestem pierwszy dzien w pracy
mam mase zaleglosci i przez pare dni xzanim to ogarne napewno sie nie odezwe
widze ze na naszym forum duzo sie pozmienialo
jak nadrobie zaleglosci w czytaniu to bede sie juz odzywac
pozdrawiam

reklama
Witajcie Kochane!
Jestem i ja:-D. Nie odzywam się, ponieważ w pracy moge siedziec przed kompem tylko cztery godziny wiec staram się zrobic jak najwięcej:rofl2:, a w domu mężuś pilnuje żebym nie siedziała bo już swoje "wyłapałam" w pracy:-p:-). U mnie i u dzidzi wszystko wporządeczku we wtorek na usg pokazało dupeczke pani doktor:-D, która usilnie chciała posłuchac serduszka. Postaram się częściej odzywac. Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze kochane brzuszki:tak:

Witam w Nowym Roku.
Dlugo nie pisalam bo praktycznie wrocilam dzisiaj do domu po prawie trzech tyg. w Polsce. Probowalam nadrobic wpisy na forum ale chyba mi sie to do konca nie uda. Po powrocie czekal na mnie list z wynikami po scanie na syndrom Downa, ktoremu sie poddalam przed wyjazdem. No i jak przeczytalam ze jestem w grupie malego ryzyka to sie poplakalam ze szczescia. Przeszlam niedawno silniejsze przeziebienie i moje zeby znowu sie oslabily po tym. Wracam do problemu sprzed 2 miesiecy:sad:. Bede musiala sie poddac temu rentgenowi bo juz nie wiem ktore dokladnie zeby mnie bola...
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.

Okropnie sie martwiłam co sie z Toba dzieje zapomniałam ze pojechałas do pl mozesz mi powiedzieć jaki miałas wynik mi przyszło 1:1200 i zastanawiam sie od soboty ...

Milo, ze ktos o mnie pamieta. Dzieki.
Moj wynik jest 1 in 3400.
Tez nie jest wytlumaczone co te liczby wyrazaja, ale napisali ze ryzyko jest male, wiec mnie to uspokoilo. Oczywiscie ze nigdy nie wiadomo ale czuje sie znacznie lepiej z ta wiadomoscia.

halo, jeszcze tydzień i będe cześciej na forum, teraz niestety praca, Oti i mój czas do wieczora zupełnie zapełniony:szok: ściskam wszystkie mocne i uciekam czytać co u was:tak:

reklama
Do góry