reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

Hej dziewczyny.
Mam na imię Kasia i do tej pory należałam do październikówek2005!!!
Moja córcia ma dzisiaj rowno 10 miesięcy a przedwczoraj dowiedziałam się, że jestem znowu w ciąży... ;D

Mam 28 lat, mialam zamiar zajść w ciąże dopiero, kiedy Laura skończyłaby trzy latka, no ale...z drugiej strony wychowam je przy jednych pieluchach!!

Jak narazie czuje sie ok, choć bardzo sie tej ciąży obawiam, bo pierwsza była zagrożona i leżałam 5 razy w szpitalu a poza tym mój poród nie należał do najprzyjemniejszych... ::)

Ok. Pozdrawiam wszystkie marcóweczki1!

reklama
Melanie tak nawiasem mówiąc to my się znamy!!! ;D ;D

Ja wprawdzie należałam do pażdziernikówek, ale urodziłam 23 września ;D. Jestem koleżanką Beaci!! :laugh:
Pamiętasz?? ;D Często wchodziłam na Wasze forum. No i popatrz...chyba tylko my znów jestesmy w ciąży!! ::) ;D

Witam i pozdrawiam
Prosze o dodanie mnie do listy. Termin 9 marca. Mam nadzieje, ze chwalac sie nie zapesze i tym razem bedzie dobrze.

kaszu27 pisze:
Melanie tak nawiasem mówiąc to my się znamy!!! ;D ;D

Ja wprawdzie należałam do pażdziernikówek, ale urodziłam 23 września ;D. Jestem koleżanką Beaci!! :laugh:
Pamiętasz?? ;D Często wchodziłam na Wasze forum. No i popatrz...chyba tylko my znów jestesmy w ciąży!! ::) ;D

no jaaaaasne, że Cię pamiętam :) :) :) :)
często zastanawiam sie co u Beaci ::) ::) ::)

ale się cieszę, że jest ktoś w identycznej sytuacji jak ja ;D ;D ;D ;D
od razu mi lepiej :D Kaszu to co ? Witam Cię serdecznie
i zaczynamy swoja kolejną życiową przygodę :)

witam Ciebie Moniko :) :)

No Melanie szczerze mówiąc to ja tez obawiałam sie, że tylko ja znowu spodziewam się maleństwa a tu

prosze...jak zobaczyłam Twoje posty, to aż miło mi sie zrobiło, tym bardziej, że nasze córeczki dzieli tylko 6 dni

różnicy!!

Wszystkie inne mamusie serdecznie pozdrawiam!

reklama
Do góry