reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

MAM WIELKA PROSBE ABY WSZYSTKIE FORUMOWE CZERWCÓWKI SPRAWDZILY SWOJE DANE NA LISCIE ... JAK ZNAJDZIECIE COS DO POPRAWKI TO MI TU NAPISZCIE (zwlaszcza płeć i imiona jak juz znacie)

jesli jakis mam nie ma na liscie to albo gdzies przeskoczyl mi post albo po prostu nie udzielacie sie na forum - w tym pierwszym przypadku prosze o powtórzenie wpisu :) darujcie ale troche przez swieta zaniedbalam temat i musze sie ogarnac :)

statystyki uzupelnei za kilka dni jak sie wzystko posprawdza wiec prosze o potwierdzenie czy dane sa ok :)

reklama
Zgłaszam się do czerwcówek :-)

NICK Mika_81
Imię
Monika
Miejsce Zamieszkania
okolice Warszawy
Termin z OM
około 08.06.2014
Imię dla maluszka
Artur/Weronika/Zuzanna... i wiele innych propozycji
Kim jestem i co robię
Z wykształcenia budowlaniec, z zaworu redaktor techniczny
Dzieci
Gabriela lat 5

Pozdrawiam!

Zgłaszam się do czerwcówek :-)

NICK Mika_81
Imię
Monika
Miejsce Zamieszkania
okolice Warszawy
Termin z OM
około 08.06.2014
Imię dla maluszka
Artur/Weronika/Zuzanna... i wiele innych propozycji
Kim jestem i co robię
Z wykształcenia budowlaniec, z zaworu redaktor techniczny
Dzieci
Gabriela lat 5

Pozdrawiam!

zapraszamy do udzialu w forum !!!

reklama
a moze napisze ogloszenie zeby do 15 stycznia wszystkie czerwcowki sie odezwaly - kto sie nie pojawi i nie wytlumaczy nieobecnosci to skrocimy liste ... co wy na to ??

Do góry