reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

NICK Winki80
Imię Kasia
Wiek 33
Miejsce Zamieszkania - Szwecja / Poznan
Termin z OM 06.06
Płeć dziewczynka ( 95%)
Imię dla maluszka - Lilly

reklama
Winki80
Kasia
33lata
Szwecja/ Poznań
08. Czerwiec
?
?
jestem kulturoznawcą jak i rownież kosmetyczka. Pracowałam dużo przed pierwsza ciaza, teraz zdecydowanienie mniej, domowo przyjmuje klientki. Na 1/3 etatu pracuje w firmie męża jako tłumacz.

1 dziecko - Alexander (2 lata)
drugie w drodze :)

winki ty juz bylas dopisana ... mam ci termin zmienic z 8 na 6 ?? czemu ??

mea, przepraszam Cię ale podałam złą date porodu, nie wiem jak liczylam wtedy ale powinno być 19, dopiero dzis tu zajrzałam i znalazłam błąd, przepraszam za pomyłkę...

reklama
NICK pAnna
Imię Ania
Wiek 26
Miejsce Zamieszkania - Kraj/Miasto Olsztyn, ale do porodu pewnie juz Kujawy
Termin z OM 9.06.2014
Płeć niespodzianka
Imię dla maluszka ???
Kim jestem i co robie studentka na finiszu
Dzieci -

witam forumowiczki!:) na babyboom zaglądam juz od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam sie na uczestnictwo na forum:)
jeszcze raz Hello:)

Ostatnia edycja:
Do góry