reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
No witajcie"siedzące w domu"
Jestem nowa, tutaj i troche nowa w domu , w którym siedze z moją niespełna roczna Tosią(roczek 29 październik). nie wracam narazie do pracy bo przeprowadziłam się z Krakowa na wieś -Trzebunia koło Myślenic, a to kawałek , poza tym planujemy nastepne malenstwo
Swietny pomysł na taki temat.Może znajdzie sie tu ktos z Myslenic i okolic???? Teraz jesień, chetnie wymienie sie pomysłami jak urozmaicic sobie i bąblowi czas...
pozdrawiam was serdecznie Babeczki i Wasze Pociechy !!!!!
Jestem nowa, tutaj i troche nowa w domu , w którym siedze z moją niespełna roczna Tosią(roczek 29 październik). nie wracam narazie do pracy bo przeprowadziłam się z Krakowa na wieś -Trzebunia koło Myślenic, a to kawałek , poza tym planujemy nastepne malenstwo
Swietny pomysł na taki temat.Może znajdzie sie tu ktos z Myslenic i okolic???? Teraz jesień, chetnie wymienie sie pomysłami jak urozmaicic sobie i bąblowi czas...
pozdrawiam was serdecznie Babeczki i Wasze Pociechy !!!!!
Załączniki
K
kitty86
Gość
ja mama martynki siedze znia w domku od urodzenia
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Hej, jestem mamą Oliwierka i Nelki siedząca obecnie w domku :-)
Ja też dośc późno znalazłam ten wątek :-)ale postaram sie jako:-)s do was zagladać choc czasem
Ja też dośc późno znalazłam ten wątek :-)ale postaram sie jako:-)s do was zagladać choc czasem
K
kitty86
Gość
Kathy_24 miło będzie jak od czasu do czasu zajrzysz tu na ten wateczek moze nie bedzie taki martwy i w koncu cos sie ruszy
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Iwona mamusia 13 m-ego Filipka
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Kurcze zapomniała sie dopisać do listy
Także mama Oliwierka-5 lat i Neli-5mcy
Prosze mnie dopisac
Także mama Oliwierka-5 lat i Neli-5mcy
Prosze mnie dopisac
K
kitty86