reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

reklama
Tak, tak, jestem i nieśmiało się zgłaszam. Bodziu dzięki kochana że pamiętasz o mnie. \krótko jestem z wami ale bardzo was polubiłam i mam nadxieję ze wy mnie też choć troszku.

Kochane stworzyłam na razie taka liste .Jeżeli, którąś pominełam z góry przepraszam.
Prosze o ustosunkowanie sie do niej:tak::tak::tak:
Mamuśki upominać się kochane.:tak::tak:
Asiulinka
Jkrzymka,
kerry1,
zuzkus,
agga143,
Ewcia81,
sikoreczka79,
Marta1981,
ozkan,
megusek,
aluśka:),
Madżka27,
*emi*25,
Winka,
anula833,
inna_22,
Jaga8124,
Kasia Irlandka,
agatulka25,
Bodzinka,

Ostatnia edycja:
Ja proponuję żeby każda która chce się dopisać kopiowała listę i dopisywała do niej siebie,wtedy nikogo nie pominiemy.
Asiulinka
Jkrzymka,
kerry1,
zuzkus,
agga143,
Ewcia81,
sikoreczka79,
Marta1981,
ozkan,
megusek,
Madżka27,
*emi*25,
Winka,
anula833,
inna_22,
Jaga8124,
Kasia Irlandka,
agatulka25,
Bodzinka,
aneta456,

Anetka super pomysł:tak::tak:
Pominełam Cię:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A dałabyms obie ręke uciać,że cię dodałam...
Dajmy sobie czas do jutra wieczoerm i prześlijmy liste Ewci:tak::tak:

Ja proponuję żeby każda która chce się dopisać kopiowała listę i dopisywała do niej siebie,wtedy nikogo nie pominiemy.
Asiulinka
Jkrzymka,
kerry1,
zuzkus,
agga143,
Ewcia81,
sikoreczka79,
Marta1981,
ozkan,
megusek,
Madżka27,
*emi*25,
Winka,
anula833,
inna_22,
Jaga8124,
Kasia Irlandka,
agatulka25,
Bodzinka,
aneta456,
słuchajcie,,nie mozecie kopiowac listy,,bo ja nie bdede kumała kogko dolaczyc lub o kim zpaomniano,,,takze albo pod kreseczka i ja wtedy do aniaslu napisze o dostep dla danej osoby,,,bo calej listy nie ebde jej przesylala sto razy

a juz wyslalam takw ogole

reklama
słuchajcie,,nie mozecie kopiowac listy,,bo ja nie bdede kumała kogko dolaczyc lub o kim zpaomniano,,,takze albo pod kreseczka i ja wtedy do aniaslu napisze o dostep dla danej osoby,,,bo calej listy nie ebde jej przesylala sto razy

a juz wyslalam takw ogole
To od teraz nie kopjujemy listy.
Jaga to jest lista mamus na zamkniety, ale troszke trzeba z nami pobyć zeby się tam dostac:tak::tak: