reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA MAJÓWECZEK

reklama
W te pędy już piszę Kluliczku:-). Mam nadzieję, że uda mi się uporać szybko z suwaczkami i innego typu dodatkami, których tu taka różnorodność:szok: a ja zielona:happy:. Napiszę najpierw dlaczego akurat tu, na majówkach. A to dlatego, że mojemu syniowi przyszło na myśl zakiełkować we mnie w sierpniu i ukazać się światu w swej całej okazałości (3050g, 57cm) 19-go maja. Troszkę doświadczenia jako mama mam bo w tym roku zainaugurowałam wrzesień jako mama pierwszoklasistki:tak:. Jednak muszę powiedzieć, że przy kolejnym dziecku wszystko odkrywam na nowo. A największą radość sprawia mi obserwowanie moich dzieciaków jako brata i siostry. Sama nie miałam rodzeństwa i jest to dla mnie fascynujące wręcz:-D

reklama
Do góry