reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA MAJÓWECZEK

reklama
Witamy z Oliwcią nowe mamy i ich pociechy :-)

Michaśka widzę, że w tym samym dniu urodziłyśmy nasze Skarby :tak::-):-) 19.05.07r. - piękna data :tak:

Michaśka widzę, że w tym samym dniu urodziłyśmy nasze Skarby :tak::-):-) 19.05.07r. - piękna data :tak:
Taaaa... Zresztą maj obfitował w piękne daty (chciałam wcelować w 13, 18, 19, 26...) No i udało się:-) To również data urodzin wybranej dla niego mamy chrzestnej ( ojciec chrzestny urodził się 18-go maja:tak:)

Taaaa... Zresztą maj obfitował w piękne daty (chciałam wcelować w 13, 18, 19, 26...) No i udało się:-) To również data urodzin wybranej dla niego mamy chrzestnej ( ojciec chrzestny urodził się 18-go maja:tak:)
Witaj Michasiu, Aniachosz i Kamizela i wszystkie nowe mamy i ich dzieciaczki. Michasiu czemu celowałaś w te daty?
Myśmy się wstrzelili w 13 maja, choć wcale nie celowaliśmy (obstawiałam 3,5,7 maja). Tata synusia urodził się 3 maja a chrzestny 5 maja :-) A jak się synuś urodził, to stwierdziłam, ze ma fajna datę: 13.5.7 Po kolei nieparzyste.

Michasiu czemu celowałaś w te daty?
Myśmy się wstrzelili w 13 maja, choć wcale nie celowaliśmy (obstawiałam 3,5,7 maja). Tata synusia urodził się 3 maja a chrzestny 5 maja :-) A jak się synuś urodził, to stwierdziłam, ze ma fajna datę: 13.5.7 Po kolei nieparzyste.
19,18 to daty urodzin jego przyszłych chrzestnych (miło by im było i faktycznie miałam rację:tak:) Poza tym 18 to taka papieska data i może by kiedyś to choć ciut na niego wpłynęło pozytywnie:-):-). 13 to piękne święto. Widziałam, że wiele majówek urodziło tego dnia ( jakaś pomoc z góry??:rolleyes2::-D). A 26, wiadomo, byłby prezent na dzień mamy:-)

U nas termin był na 26 maja i miałam nadizeje ze zrobi mamusi prezent ale jednak sie pospieszył 3 dni :tak:No ale 23 maja ma też urodziny jeden z dziadków, który wrecz jest wniebowzięty :-D

Witamy Oskarka i jego mamę i zaprazsamy do pisania.:-D

A my termin mieliśmy na końcówkę czerwca, a malutki jest z nami od 27 maja:-D

reklama
Witamy:-):-):-)
Ja też miałam termin na 17 maja. Z Twoich suwaczków wnioskuję, że w ciążę zaszłaś w pierwszych dniach po ślubie:sorry2::-p

Do góry