reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych Skarbów :)

reklama
Witaj dzastunia :-D

zapraszamy do naszego lutowego grona! :-)
Foteczki oczywiście można jak najbardziej w tym wątku umieszczać :cool:
Jejku maleńka ta Twoja Nadusia skoro w 32 tygodniu się urodziła :-) nasza najmniejsza lutowa panienka :-)

misia: proszę to metka do mojej Zuzi ur w 42 t.c. waga 4200, wzrost 60 cm

, ale widze, ze do Zuzi podpięta jest Kira, a do Emilki jeszcze ktoś inny :) Się mamusie poplątały A ja bez dziecka zostałam:szok:

Witam moja maleńka iskierka przyszła na świat dość wcześnie za dużo za wcześnie miałam ją urodzić 24.03 a urodziłam 3.02 wszystko tak szybko się potoczyło dzień wcześniej wody odeszły a nastepnego dnia najpierw przyszły bóle co 2min a nastepnie parte byłam prawie w szpitalnej toalecie ledwo doszłam a właściwie doleciałam na porodówke podtrzymując maleństwo za główkę a na porodówce nic nie przygotowane lekarza jeszcze nie było ale nagle wszyscy się zjawili i po chwili Nadia była na świecie maleńka tylko 1450 i 38cm, ale była silna i nie dała się tak przeleżeliśmy w szpitalu 6tyg pod naprawdę dobrą opieką w szpitalu w Piekarach Sl. I tak najpierw przechodziłam kolki potem zaparcia, a teraz jestem na etapie ząbkowania. Moja Nadia ma też problemy ze snem .Pozdrawiam i dziękuje za przyjęcie.

reklama
Do góry