Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciotka Misia żarcisz czy co ???? Jestem żyję piszę ile mogę ale mój kochany urwis już chodzi a ja krok w krok za nią... czasu brak obiadki sprzątanie pranie i prasowanie na weekendy nas nie ma ja nie chcę znikać z listyPodjęłam decyzję, że nieaktywne mamy, które się nie udzielają na naszym lutowym forum znikają z listy. Bo się mały syfik na liście zrobił.
Ciotka Misia żarcisz czy co ???? Jestem żyję piszę ile mogę ale mój kochany urwis już chodzi a ja krok w krok za nią... czasu brak obiadki sprzątanie pranie i prasowanie na weekendy nas nie ma ja nie chcę znikać z listy
uwaga!
Jeśli jesteś mamą lutową, udzielasz się na naszym lutowym wątku i jeszcze nie podałaś danych swojego maleństwa, bardzo proszę przypomnij mi je tutaj na wątku a uzupełnię listę