reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych Skarbów :)

reklama
Podjęłam decyzję, że nieaktywne mamy, które się nie udzielają na naszym lutowym forum znikają z listy. Bo się mały syfik na liście zrobił. :dry:
Ciotka Misia żarcisz czy co ???? Jestem żyję piszę ile mogę ale mój kochany urwis już chodzi a ja krok w krok za nią... czasu brak obiadki sprzątanie pranie i prasowanie na weekendy nas nie ma :no: :no: :no: ja nie chcę znikać z listy :szok:

Ciotka Misia żarcisz czy co ???? Jestem żyję piszę ile mogę ale mój kochany urwis już chodzi a ja krok w krok za nią... czasu brak obiadki sprzątanie pranie i prasowanie na weekendy nas nie ma :no: :no: :no: ja nie chcę znikać z listy :szok:

Kochanie jesteście na liście z Oleńką. Ja mówię o mamusiach, które już bardzo dawno u nas nie pisały, albo widzę że udzielają się na ogólnych a do lutowych nie zaglądają... Mówię o takich osobach, których reszta lutóweczek nawet nie kojarzy... Obecna lista jest listą prawdziwych lutóweczek :)
:tak::tak::tak:;-)

uwaga!

Jeśli jesteś mamą lutową, udzielasz się na naszym lutowym wątku i jeszcze nie podałaś danych swojego maleństwa, bardzo proszę przypomnij mi je tutaj na wątku a uzupełnię listę
:tak:

uwaga!

Jeśli jesteś mamą lutową, udzielasz się na naszym lutowym wątku i jeszcze nie podałaś danych swojego maleństwa, bardzo proszę przypomnij mi je tutaj na wątku a uzupełnię listę
:tak:

my podalismy nasze dane, a jeszcze nie jestesmy na liscie buuuuuu......:-( :-(

jak to wazne, to podaje jeszcze godzine porodu 3:18 w nocy, a maly przyszedl na swiat w 40 tygodniu + 4 dni.:tak:

reklama
Do góry