reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych Skarbów :)

Aga gratuluję!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki Tobie teraz mam nadzieję i łudzę się,że może i ja trafię w termin,a nie będę przeterminowana,hihihi!!!
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Aga-wielkie gratulacje. i nie jestes sama, mnie ginka tez poród przewidziala na 09.02 według pierwszego dnia OM i tak było (sprawdziłam w karcie ciązy, może suwaczki się myliły...)

Z tego co pamiętam, u ciebie MadziaS suwaczek przez kilka dni pokazywał,że urodzisz za 1 dzień- coś w tym stylu. :)

dytek pisze:
Z tego co pamiętam, u ciebie MadziaS suwaczek przez kilka dni pokazywał,że urodzisz za 1 dzień- coś w tym stylu. :)

Wiem, że pokazywał, bo to taki durny suwaczek był jakiś... :) Nie miałam czasu usunąć. Ale ginka wyliczyła na 9tego i niech jej będzie, skoro płci rozpoznac nie umiała, to chociaż to... ;D

reklama
Do góry