reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych Skarbów :)

Sms od Karolli :) Olcia waży 4230g ma 60cm i jest śliczna
Właśnie rozmawiałam z Karollą i wszystko jest w porządku a jej właśnie zaczęło puszczać znieczulenie.

GRATULACJE KAROLLA!!!!!

reklama
Karolla i Myfa gratulacje. No i niezłe te "maluszki" :laugh:. Dziewczyny podkarmiłyście te dzieci, ze hoho :laugh: ;)

Qrcze dziwczyny jest jeszcze styczeń!!!

a tak swoją drogą to moje wielgachne gratulacje!!!

a to dla wszystkich dzidziusiów

urod0004.gif

milosc.gif

;D o rany! ale sie dzieje!!!! wlaczam kompa a tu prosze 2 nowe istotki!!! ;D

Myfa i Karolla moc buziaków!!! wielkie GRATULACJE!!!! i szybkiego powrotu do sił!!!!

Jejku!!!!!!!!!!!!
Gratulacje przegromne (wprost proporcjonalne do wielkosci Hubecika i Olci) !!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze.... z kazdym pojawiajacym sie lutowym maluszkiem coraz ciezej czeka mi sie na moja Emilke. Tak strasznie zazdroszcze dziewczynom, ktore maja juz swoje sloneczka na swiecie.

Kira oj ja też zazdroszczę. Karolla właśnie przysłała smska, że mała ma apetyt ogromny :). Kurcze tak prawdę mówiąc to troszkę się przeraziłam, bo moja córcia wagowo bardzo zbliżona była do Karolli małej. A tu się taki gigancik urodził.
Myfa też dużego chłopaczka ma. Matko!!!!!! :)

reklama
Karolla, Myfka, GRATULACJE!!!
Ale odkarmiłyście Wasze Maluszki, zdradzcie przepis, musze swojego podtuczyć ;)

Do góry