reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA CZERWCÓWECZEK:):)

Ahoj:)Ja mam termin na o8.o6 i już nie mogę się doczekać dużego brzusia.Mam też szansę na bliżniaki....To było moje marzenie do momentu jak się dowiedziałam:).Czekam na was również na gg 31 64 526.Całuski

reklama
Witaj Allegra

Miło, że nasze grono się powiększa! Gratulacje!! mam nadzieję, że teraz będziesz nas często odwiedzać :)

hHEY robi sie coraz fajniej bo coraz nas wiecej ;D
Powitanka i gratulacje dla wszystkich nowych przyszlych mam!

OTO LISTA CZERWCÓWECZKEK:)- zaktualizowana:)
1. Agatatje - 01.06.
2. Angelika - 05.06.
3. Ola.K - 06.06.
4. Aniasorsha - 06.06
5. Agaforever - 08.06.
6. Cicha - 09.06.
7. Baśka - 10.06.
8. Rusałka - 15.06.
9. Mama-Agnieszka - 16.06.
10. Nadi -16.06.
11. Sumka - 21.06
12. Zosia - 23.06.
13. JU - 24.06.
14. Nemezis -25.06.
15. Calo - 25.06
16. Allegra - 28.06.
17. Ania76 - 30.06.

Nasza jedna lipcóweczka:):)
18. AneczkaK - 08.07.- uciekła nam do lipcówek:)

reklama
Do góry