reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja czytałam ze super na zgagę są migdały ale jakiś w to nie wierzyłam. Ale kupiłam ostatnio i jadlam co jakiś czas po 3-4 i powiem wam ze rewelacja. Takie małe opakowanie z Lidla starczyło mi na 3-4 dni i przez ten czas ani przez chwilę nie miałam zgagi w wczesniej miałam prawie cały czas. A rennie zupełnie mi nie pomagało, tak jakbym nic nie brała.

Siedzę w kolejce u diabetologa. Umówiona byłam na 15 a jak weszłam to wychodził pan który był na 12 umówiony. Chyba stąd dziś nie wyjdę. A jeszcze spozywke chciałam kupić

Dotychczas byłam przekonana, że skończony 37 tydzien to donoszona ciąża. A to nie jest czasem kwestia liczenia tygodni? Skończony 37 tydzień to w zasadzie 38 tydzień, tyle że rozpoczęty.

Mi do terminu zostało 80 dni :)
Moja młodsza córka urodziła się w 37+2 i tak wpisano też na wypisie i do tego adnotację "o czasie" . Przedwczesny jest do 37 .

Ja po kolenych zakupach:) Fotelik jest i materac jest. Został wózek i przewijak. Myślę nad stelażem pod wanienkę

reklama
Do góry