madziolina_p
Fanka BB :)
A no Adrianne poninelam bo tez mi sie podoba. Jutro sie dowiem w 100% kto mi siedzi pod serduszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe to u mnie te imiona bylyby w 10 bo jedna babcia Anna a druga byla Jadwiga hehe ni tez sie nad Anna zastanawiamyCo do imion u nas będzie na 100% Anna a na drugie Jadwiga (po zmarłej mamie męża) ....
Ania śliczne. Moja tak bedzie miała na imię ale o Majce też myślimy.A podoba sie Wam ktorek z tych co wymienilam?
Kornelia, Karolina, Antonina, Maja, Nadia, Aleksandra, Marcelina, Alicja, Anna, Zuzka
Moja też Ania będzie.Co do imion u nas będzie na 100% Anna a na drugie Jadwiga (po zmarłej mamie męża) ....
Ale jaja ja też [emoji6]Widzę, że na Anię jest popyt ja mam na drugie
o Hania slicznieHe he ale numer. Moja siostra Anna mama Jadwiga...
Moja będzie Hanna a brat Filip