reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
woww Morfeusz- no tego imienia to ja nie slyszalam jeszcze:)

kurcze jem salatke i sie zmuszam troche do jedzenia ehh najchetniej bym zjadla ziemniaczki do tego jajko sadzone i szpinak;)

Alicja i Ania śliczne imiona :-)
Mnie sie baaaardzo podoba Julia, Jula, Julka, Julcia..sama bym chciała mieć takie imię :p

Mówicie ze Franio to cholera? Hihi

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A podoba sie Wam ktorek z tych co wymienilam?
Kornelia, Karolina, Antonina, Maja, Nadia, Aleksandra, Marcelina, Alicja, Anna, Zuzka

Mnie najbardziej Marcelinka , u mnie też jest w czołówce. Maja to u nas straszliwie popularne jest < w sensie w mojej okolicy>, co dziewczynka się urodzi to zaraz Maja. Alicja i Aleksandra również. Jeszcze Kornelia mi się podoba z tych co wymieniłaś, nawet ostatnio pytałam męża, ale jest na nie :confused2:.
Mnie najbardziej Lilianka się podoba i tak mówię do dzidzi. Lileczka, Lilcia, Lili, ale mąż jest na nie, ale z dziewczynkami moimi też był i urobiłam Go :-D wyszło na moje więc mam nadzieję, że teraz też wyjdzie w końcu ja rodzę ja wybieram :-D.

Iwonka dokładnie sobie powoli też współczuję, a raczej boję się :-) :);-) ;)

reklama
Do góry