reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm, a co za chorobsko krazy u Twojego synka w szkole? I czemu nie mozecie wjezdzac kazdego dnia do centrum?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie lipcoweczki!!!
Dziewczyny mam juz dosc tego malowania, w calej chacie sajgon, do tego maz maluje tylko wieczorkami wiec ten remont bedzid trwal wieki. Ile ten moj synus ma zabawek , albo pokoj za maly na nie hi hi.
Milego dnia kochane

Witam dziewczyny :)) Jestem mega nabuzowana mechanik trzyma auto miesiąc i codziennie mowi ze jutro bedzie jutro bedzie. Nie wiem juz co mam robić bo jednak auto potrzebne a on go po prostu przetrzymuje...

Mąż na dzien kobiet sprawował mi zestaw do paznoki żelowych więc siedze i sie ucze ( dla siebie samej ) i w sumie troche odstresowuje przy tym bo chodzę jak tykająca bomba..

Olcia9250, a nie sa sie tego mechanika troche nastraszyc, ze zabierzecie od niego auto do innego warsztatu gdzie naprawia je szybciej, a on straci zarobek?
Jak sie czlowiek przyzwyczai to bez auta jak bez reki . U mnie sa kiepskie polaczenia autobusowe wiec byloby mi ciezko, za to jak jestem u mamy to moge zyc bez auta.

Hej. Pozwolicie, ze sie dolacze? Mam termin na 31 lipca i spodziewamy sie prawdopodobnie kolejnego Synusia. Usg polowkowe mam w czwartek wiec zobaczymy czy sie potwierdzi.
U mnie 6kg na plusie.

witaj, to mamy terminy te same, ja mam 30-31 lipca

Witajcie :)
Wyslalam juz dzis synusia do szkoly, bo ile moze siedzieć w domu oby nie zlapal tego świństwa... (u Niego w grupie wszystkie dzieci zdrowe, w innych jeszcze choruja ale podobno nowych zachorowan nie ma..
Polowkowe mialam mieć 15.02 a wczoraj mnie maz poinformował ze 15 to my do centrum nie możemy wjechać autem :/ (w co drugi dzien mozemy, a bylam pewna ze w nieparzyste my możemy wjechac) bede dzwonic probowac przelozyc wizyte.. jak sie nie uda to nie wiem co zrobie.. ehh tak to jest z facetami.. kilka razy mowilam ze na 15 sie umowilam..

U mnie dzis ponuro i deszczowo..
Milego, spokojnego dnia zycze :)

why> czemu u was takie ograniczenia wprowadzili. daj znac czy uda sie przelozyc

nie doczytam was, weekend udany, duzo sie dzialo, jeszcze wczoraj odsypialam :)

Olcia współczuje z tym autem bo też nie wyobrażam sobie go nie mieć nagle. A z tymi fachowcami to tak niestety czasami jest ! :(

Ja dziś bylam na pobraniu krwi, mam nadzieję że tarczyca w normie ☺

Cześć laski !!!
Super, że większość Waszych facetów pamiętała. Mój też przytargał moje ulubione ferrero roscher :-) :), a dziewczynkom po kinder jajku :-) :). Wczoraj nawet nic krzyczałam, ze przynosi dzieciom słodycze bo wiadomo okazja była:-) :).

Zaczynam dzisiaj 25 tydzień :szok:, ale czas zapiernicza :-) :)

reklama
Fazerkamm, a co za chorobsko krazy u Twojego synka w szkole? I czemu nie mozecie wjezdzac kazdego dnia do centrum?
Szkarlaryna krąży
witaj, to mamy terminy te same, ja mam 30-31 lipca

why> czemu u was takie ograniczenia wprowadzili. daj znac czy uda sie przelozyc

nie doczytam was, weekend udany, duzo sie dzialo, jeszcze wczoraj odsypialam :)

Nie wiem czy doczytalyscie ale ja w Grecji mieszkam :) w Atenach jest ogromny ruch, jakby kazdy mogl wjezdzac codziennie w strefe "centrum" to by w ogole nie bylo przejezdne (i tak w szczycie sa masakra korki) przepis tutaj mowia ze co drugi dzien dany samochod moze wjechac (w zaleznosci od ostatniego numeru na tablicy rejestracyjnej, masz parzysta liczbe to wjezdzasz w parzyste dni, masz nieparzysta to wjezdzasz tylko w nieparzyste dni) my mamy 0 i mi sie cos ubzduralo ze 0 jest nieparzyste :p dlatego umowilam na 15

Ostatnia edycja:
Do góry