reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Needi, mój też piszczy. A jak zabraniam, robi mi specjalnie na złość. Wczoraj np. kazałam mu oddać telefon to mi go rzucił na podłogę aż się rozpadł na części. Dobrze, że ekran się nie zbił.

Mnie też dzidziek kopie w jednym miejscu na dole. Nie śpieszcie się do tych kopniaków wyżej bo to potem przestaje być śmieszne jak ci dziecko zawali między żebra albo w pęcherz :p

A dla dziewczyn z Wawy i okolic - w Wola Park też nie ma hm mama i c&a mama grrrrrr!

HM Mama jest w promenadzie!

Needi, malinka moj prawie 4lata a tez piszczy , jak zwracam mu uwage to jeszcze glosniej, ostatnio nauczyl sie powtarzac po mnie i jak na niego krzycze to stoi powtarza i sie smieje.
Sernik upieczony objadlam sie , za bardzo bo skora na brzuchu sie az naciaga i boli.

Needi, malinka moj prawie 4lata a tez piszczy , jak zwracam mu uwage to jeszcze glosniej, ostatnio nauczyl sie powtarzac po mnie i jak na niego krzycze to stoi powtarza i sie smieje.
Sernik upieczony objadlam sie , za bardzo bo skora na brzuchu sie az naciaga i boli.
Ja, mąż i Martynka robiliśmy dziś na szybko ucieraniec z wisniami. Fajnie było ciasto dobre, ale słodkie jak ulepek. Szkoda że tylko ja z całej trójki zostałam do sprzątania ;-)

Malinka w bluecity jest h&m mama, ja tam wczoraj kupiłam spodnie. Jest jakaś promocja teraz :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Heh tylko Blue City i Promenada to mi nie po drodze... ja zwykle jeżdżę do Arkadii i rzadziej do Wola Park. C&A mama jest w centrum ale wybór nie jest za duży. Ja w końcu kupiłam sobie coś w zwykłym sklepie tylko większy rozmiar :)

Iwona, a dziękuję że pytasz. Fizycznie mały jakby nie miał operacji, biega, szaleje, rzuca się na podłogę. Psychicznie też lepiej, mniej mówi ała i prawie nie budzi się w nocy. Niestety dalej ma kaszel, zaczęliśmy nawet dawać mu syrop bo potrafił budzić się i tak kasłać, że dobre pół h nie mógł usnąć.

reklama
Wróciliśmy z urodzinek późno. Ojej ale ten mój roczny chrzesniak jest kochany:)

Dobrej nocki:)

Do góry