reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Iwona, Olcia trzymajcie się w tych szpitalach! Wiem, że leżeć jest niefajnie, szczególnie w weekend bo się nic nie dzieje, ale tam macie najlepszą opiekę. Buziaki :*

Dzudka, oby to był koniec twoich problemów z zębami.

Guliaa, tak chciałabym znów sn, czy zupelnie bez znieczulenia, trudno powiedzieć, jakby mi ktoś obiecał, że tym razem będzie szybciej to chyba bym się zdecydowała :D

Ja już prawie wyleczylam się z przeziębienia ale bez fervexow i innych trwało to prawie 2 tygodnie. Jeszcze trochę kaszlę i dmucham nos ale czuję się już ok. Współczuję wszystkim chorowitkom.

Dziś mój syn (25 msc) przespał pierwszy raz noc bez pobudki na jedzenie i picie. Troszkę tylko ała przez sen płakał ale bez budzenia się.

Czy Wasze dwulatki też są takie nieposłuszne? Po pięć razy mogę czegoś zabraniać a on i tak to robi. Już nie mam cierpliwości. Szczególnie jak przy kontaktach chce majstrowac, boję się ze te zatyczki w końcu powyciaga...
Moja dwulatka jest mistrzynią nieposłuszeństwa :-). To czort i ostatnio nauczyła się piszczec jak coś jej się niepodoba i w ogóle piszczec. A jak do czegoś ją przymuszam to mówi " stjasne kiziory":-D. To z bajki Piorun

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy już takiego tematu nie było kiedyś, ale mam takie pytanie. Czuję ruchy już jakieś 2 tygodnie, ale cały caluteńki czas czuję je tylko i wyłącznie w jednym miejscu. na dole po prawej. czy Wy też tak macie?
Był taki temat i to położenie się zmieni. To nic złego

Dziewczyny, nie wiem czy już takiego tematu nie było kiedyś, ale mam takie pytanie. Czuję ruchy już jakieś 2 tygodnie, ale cały caluteńki czas czuję je tylko i wyłącznie w jednym miejscu. na dole po prawej. czy Wy też tak macie?

Ja też raczej czuje w jednym miejscu ale wydaje mi się że nie ma się czym martwić. Takie ułożenie mojego Malucha.

Co do ruchów, to ja czasem czuję często w ciągu dnia a np wczoraj mała była bardzo mało ruchliwa. Ostatnio te ruchy to poza kopniaczkami takie uczucie, jakby mnie od środka szczypała ;)

Needi, mój też piszczy. A jak zabraniam, robi mi specjalnie na złość. Wczoraj np. kazałam mu oddać telefon to mi go rzucił na podłogę aż się rozpadł na części. Dobrze, że ekran się nie zbił.

Mnie też dzidziek kopie w jednym miejscu na dole. Nie śpieszcie się do tych kopniaków wyżej bo to potem przestaje być śmieszne jak ci dziecko zawali między żebra albo w pęcherz :p

A dla dziewczyn z Wawy i okolic - w Wola Park też nie ma hm mama i c&a mama grrrrrr!

Needi, mój też piszczy. A jak zabraniam, robi mi specjalnie na złość. Wczoraj np. kazałam mu oddać telefon to mi go rzucił na podłogę aż się rozpadł na części. Dobrze, że ekran się nie zbił.

Mnie też dzidziek kopie w jednym miejscu na dole. Nie śpieszcie się do tych kopniaków wyżej bo to potem przestaje być śmieszne jak ci dziecko zawali między żebra albo w pęcherz :p
A jak się czuje synciu?

reklama
Do góry