reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

mnie dziś cały dzień głowa boli..kolejny z rzędu. byłam na szybkich zakupach, kupiłam bluzeczke i sweterek taki szerszy. i od godziny leze w łóżku. nue wiem czy tabletki nie zazyje na ta głowę

reklama
@margerrita tak zbadali mnie usg tez wszystko narazie ok, dali mi magnez nospe i dwie luteiny pod jezyk. Spytali czy jak cos to bede miala opieke na dluzej dla corki.. Strasznie mnie gliwa boli. :( Jutro badania krwi i moczu.

Dziewczyny powiedzcie mi czy uważacie że wypada pani mlodej na poprawiny ubrać taka sukienkę czy raczej za mało elegancka..

Załączniki

• IMG-20160219-WA0000.jpg
    IMG-20160219-WA0000.jpg
    131,2 KB · Wyświetleń: 83
Olcia, najważniejsze, że jesteś już pod opieką lekarzy i że wszystko w porządku. A głowa może też od tych stresów porannych boleć, odpoczywaj teraz spokojnie...

mnie dziś cały dzień głowa boli..kolejny z rzędu. byłam na szybkich zakupach, kupiłam bluzeczke i sweterek taki szerszy. i od godziny leze w łóżku. nue wiem czy tabletki nie zazyje na ta głowę
Julka z tym bólem głowy to coś jest w pogodzie chyba bo mnie też boli, a jak jechałam pó córkę to już wogóle tak mnie rozbolała że szok, jeszcze ta okropna pogoda, tak nie lubie prowadzić jak leje deszcz.
Teraz poleżałam i ciut ucichło...ale czuje jeszcze ćmienie...

Dziewczyny powiedzcie mi czy uważacie że wypada pani mlodej na poprawiny ubrać taka sukienkę czy raczej za mało elegancka..
jak dla mnie bardzo ładna, moje kolorki a poprawiny to już nie samo wesele wiec wg mnie możesz już wybierać i przebierać co ci się tylko podoba. Wg mnie wcale nie musi być biała czy jasna. może ale nie musi:)

reklama
Do góry