reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Tak, 10.02 jadę specjalnie z Warszawy do Łodzi:) Tam przyjmuje jeden z najlepszych lekarzy w PL dr Dudarewicz. Czekam na wyniki tego nifty, cieszyć się będę jak będzie już na pewno ok :)

Margerrita, tak, zrobiłam, ponieważ w moim wieku (43l) samo usg i pappa to jedynie 70%.

Acha i przytyłam tylko kg, więc też mnie to cieszy :) Póki co 5 kg do przodu od października, jak na mnie bardzo dobrze

Ja mam 15 lutego drugie prenatalne, dodatkowo tez mnie przekierował do innego lekarza. Powiedział że zawsze może się zdarzyć taka sytuacje że on czegoś nie zauważy a inny lekarz tak.
Kurcze ja przytyłam na razie tylko 0,5kg lekarz powiedział że na razie jest Ok

reklama
Jestem zła :( Starałam się odpisac na wasze posty i jak skończyłam to dostałam wiadomość, że aplikacja BB przestała odpowiadać i mam zamknąć albo zgłosić problem. Robi wam sie tak? Tak sie wkurzylam, że już w drugim poście tylko nowe koleżanki przywitałam :(

reklama
[QUOTE="

Moje dziecko od 2 dni ladnie chodzi bez placzu do PRZEDSZKOLA, chyba dorasta mi kawaler, Boze jaka ulga :-D Nie dawno ktorejs z Was radzilam, zeby sie nie martwila zwolnieniami u meza, ze to szansa, itp i co i 10% osob z meza firmy zwolniono, dzisiaj maja spotkanie informacyjne o dalszych losach, ciekawe co uslyszy, umowa kupna mieszkania przeniesiona na wtorek. no ciekawie sie zrobilo...

[/QUOTE]
Trzymam kciuki

Do góry