reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mój mąż chodzi ze mną na wszystkie USG.

AniaFania na wyniki testu czekałam tydzień czasu, ale moja ginekolog jest jednocześnie naszą znajomą i zrobiła mi wyliczenia jak tylko dostała wyniki z krwi.

Aob zdrówka dla Ciebie, męża i synka. Najważniejsze, że wiesz na czym stoisz.

Maryńka gratuluję dobrych wieści.

Kamejka szybko zleci.

Kitty w 18 tygodniu powinno już być co widać, chyba, że dziecię się zbuntuje i odwróci dupką. No, ale tego Ci nie życzę.

reklama
Agnesdam, ja też myślałam, że brzuchol mam, ale jak tak popatrzyłam na fotki to wcale nie jest jakiś wielki :)
Julita, współczuję tych ciągłych wymiotów!
Fazerkam, halo, halo - jak tam po prenatalnych?? Zdrowia życzę!
Justa, jak najbardziej ok :)
Agunia, no jesteś! Twój nick pomyliłam przy wywoływaniu z Aneczką, no chyba, że taka dziewczyna też tutaj była. Brakowało mi Twojego avatarka :) Gratuluję i cieszę się z Twojego testu!!
Lazy, a Ty już u nas nie byłaś? Witaj! To Twoje pierwsze dziecko? Gratki Synka!
Kamejka, mój mąż tym razem jeszcze ze mną nie był. Hmmm, nie wiem czy by to prywatnie nie trzeba było...Ja na prenatalne jadę gdzie indziej i nie wiem czy tam można :/
Maryńka, bardzo się cieszę :) :) Ale masz Uparciucha! Po mamusi czy tatusiu?? :)
Jolciu, buuuu, znowu?? Kiedy to minie?? :(
Aob, wykurujcie się!! Zdrowia życzę! A potem już tylko staranka :)

AniaFania tak tak na ktores usg na pewno Maksia zabierzemy, a co do porodu to urodzil sie 31.12 czyli w sylwetra :p modlilam sie zeby bylo po nowym roku ale syn nie posluchal i chcial przywitac nowy rok w objeciach mamusi ;) urodzil sie o 13:25 :)

Ja po prenatalnych :) więcej w odpowienim watku.

Doris siade do kompa i dodam bo dopiero dzi jestem wstanie cos zrobic od ponad trzech tygodni.

Lazysundayldz witaj :)

Kamejka moj maz jest na kadym usg obecny :)

Aob wyleczysz sie, organizm sie zregeneruje i bedziecie dzialac ;) przyjdzie odpowiednia pora, ciut musisz jedynie poczekac a dla synusia duuuuzo zdrowka.. moj tez taki chorowitek, od razu mu na plucs idzie takze wiem co czujesz i trzymam kciuki by sie udalo bez szpitala! :* :*

Witam mamy ;) dotychczas udzielała się nieco na innym forum ale że ostatnio mały ruch tam się zrobił a widze że tutaj wszyscy aktywni to pozwole się dołączyć ;) termin mam na 2 lipca- według USG zapowiada nam się chłopak :D
Witaj:)
Ja tutaj też "wylądowałam" po innym forum:) Tam nie czułam atmosfery jedności odkąd "pochwaliłam" się że pomimo darmowych, z racji wieku, badań prenatalnych nie zamierzam z nich korzystac. Po wizytach i cieszeniu się dobrymi wynikami i zwyczajnym USG byłam pomijana jak powietrze na rzecz koleżanek które wklejały zdjęcia z prenatalnych. Nic na siłę i się "wypisałam". I z tego co widziałam tamto forum jakoś samo z siebie też wygasa, no chyba, że sie poprzenosili na FB.

Hej dziewczyny ale naprodukowałyście... musiałam nadrobić. Wczoraj dołączyłam do grona 30tek więc miałam małe świętowanie, dzisiaj rano pojechałam z mężem wybrać sobie prezencik ;) Później awaria hydrauliczna w domu, brud i smród w sam raz na mój nos- lekko nie było. Jutro pierwsza wizyta w Poradni Patologii Ciąży, zobaczymy co tam lekarz zaleci. W czwartek usg prenatalne, wreszcie!
Gratuluje Wam udanych wizyt!

Hej dziewczyny ale naprodukowałyście... musiałam nadrobić. Wczoraj dołączyłam do grona 30tek więc miałam małe świętowanie, dzisiaj rano pojechałam z mężem wybrać sobie prezencik ;) Później awaria hydrauliczna w domu, brud i smród w sam raz na mój nos- lekko nie było. Jutro pierwsza wizyta w Poradni Patologii Ciąży, zobaczymy co tam lekarz zaleci. W czwartek usg prenatalne, wreszcie!
Gratuluje Wam udanych wizyt!
100 lat!! Szczęścia, zdrówka i pospełniania marzeń tych nawet najbardziej nierealnych :) Niech Dzidziol nie sprawia problemów i książkowo rozwija się w brzuszku a później równie bezproblemowo niech pojawi się na świecie :*

reklama
Julka - salateczkę??

Witajcie po przerwie ☺

Nawet nie dam rady ogarnąć. ... nadrobilam tylko dzisiejszy dzień. Powodzenia na kolejnych wizytach i gratuluję świetnych wyników

Załączniki

• 20160104_223827.jpg
    20160104_223827.jpg
    341,4 KB · Wyświetleń: 68
Do góry