reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

To dziewczyny idźcie ze skierowaniem i róbcie te badania na NFZ pisał ktoś, że można to trzeba korzystać! Przecież tyle kasy idzie na te wszystkie składki z naszych wypłat.

reklama
Venicee rozumiem Cię ja mam podobnie z moja ciocia u której się wychowywałam gdy zabrakło mamy właśnie jutro się do nich wybieram i jej też zawsze mało mówiłam, ze przyjadę do środy wiec wg mnie długo (bo jadę bez męża bo on musi pracować bo ma swój biznes) to już marudziła, że tylko na 2 dni? Nie wiem jak to policzyła i już wymusiła wczoraj przez tel, że wrócę dopiero w piątek, ale nie dam się powiem, że w środę mam wizytę u endykrynologa i wracam [emoji6] ogólnie to nie mogę na Nią narzekać bo dużo mi pomogła w życiu, ale niektóre cechy charaktery denerwują po prostu...

Venicee tak jak wcześniej pisalam, niech Ona do Was przyjedzie ;) tak czy inaczej trzymam kciuki za pozytywne stosunki z mama :)

MalinowaMarta ja poszlam do tutejszej przychodni i doslownie musialam sie wyklucic o to żeby mi wypisal badania bo im sie nie chce... zaplacilam 17e a gdybym poszła prywatnie to bym zaplacila 110e ogromna roznica...

MalinowaMarta nie chcial mi wypisać (szaremu czlowiekowi) bo nic z tego nie miał... bo przyjdzie do niego kolega po fachu ktory nie moze wypisywac badan na uvezpieczenie da 10e i oboje beda zadowoleni :) ot taki system tutaj w ginekologi jest :)

Venicee 110e prywanie bez recept (jakbym na ubezpieczenie nie wypisala badan) a ze mam ubezpieczenie i wyparzony jezyk to tylko 17e :)

reklama
Venicee- jesteś z Krakowa ja prawie też ;) dziś też mam mieć barszcz czerwony więc zapraszam ;)
O tym szpitalu co wspominalas to o Ujastku? Też bym chciała tam rodzić bo blisko mamy. Ami ridzilam w Narutowiczu ale po operacji bardzo późno dostałam Ami na 6 osobowej sali było nas 12 i nie można tam rodzinie wchodzić a jednak po cięciu potrzebowałam pomocy.

Badania też mam w pakiecie w polmedzie, do lekarza chodzę właśnie tam, choć badania genetyczne robić będę u dr Kaszowicza, kto z Krakowa polecam, człowiek z sercem na ręce.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Do góry