reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
no jesli chodzi o hybryde to tez wlasnie tak myslalam ze albo stare lakiery albo zle zrobila cos...dlatego zrazilam sie do hybrydy jedna dziewczyna mi powiedziala ze tez moze byc tak, ze moja plytka paznokcia nie przyjmuje hybrydy hmmm?

co do badan to juz trudno zrobil mi cyto. powiedzial ze teraz kolejne usg to jak przyjde na to usg ultrasonograficzne chyba sie nazywalo...a ja chodze roznie raz prywatnie raz na abonament w mojej przychodni zalerzy od terminu....i miejsca w ktorej placowce...no ale teraz jak pojde znowu poproszeeee goooooooo:)

o punktach nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest podczas badan widze ze wpisuje tam informacje w karte ciazy wpisuje wage..cisnienie..termin porodu gr krwi..i jakies inne obliczenia ale nie wiem co to..
hmm propo płytka nie przyjmuje. Lata temu robiłam jasne pasemka. Jestem naturalną szatynką. Fryzjerka mi zrobiła żólte niewiadomo co i powiedziała, że mam takie włosy że rozjaśniacz nie działa..TRochę mnie to zdziwiło bo moja siostra brunetka u innego fryzjera robiła jasne bez problemu. Zmieniłam fryzjera. Wyśmiał tłumaczenie i zrobił mi takie pasemka jak chciałam

az dzisiaj musze zobaczyc w karte:) ostatnio mialam taka sytuacje sluchajcie przypomnialo mi sie chce zaparkowac na miejscu gdzie jest zaznaczone matka w ciazy no i parkuje wysiadam i nagle podjerzdza ojciec z zona ktora jest w ciazy i mowi oszalala Pani? Ja mowie dlaczego? A on no moja zona jest w ciazy i gdzie ja mam zaparkowac..ja mowie dalej tez sa wolne miejsca dla kobiet w ciazy a on do mnie nie to Pani sobie pojedzie dalej a my chcemy tu...wiec ja spokojnie odpowiadam wiec ma Pan problem bo ja tez jestem w ciazy...a on mowi dokumenty prosze nie no wybuchlam smiechem mowie a co pan z policji a on no prosze mi udokumentowac ze jest pani w ciazy ja mowie to prosze sobie wezwac policje i policji moge pokazac moje prywatne dokumenty a nie Panu!i poszlam no ale sluchajcie szok cooooooooooooooooooooooo

az dzisiaj musze zobaczyc w karte:) ostatnio mialam taka sytuacje sluchajcie przypomnialo mi sie chce zaparkowac na miejscu gdzie jest zaznaczone matka w ciazy no i parkuje wysiadam i nagle podjerzdza ojciec z zona ktora jest w ciazy i mowi oszalala Pani? Ja mowie dlaczego? A on no moja zona jest w ciazy i gdzie ja mam zaparkowac..ja mowie dalej tez sa wolne miejsca dla kobiet w ciazy a on do mnie nie to Pani sobie pojedzie dalej a my chcemy tu...wiec ja spokojnie odpowiadam wiec ma Pan problem bo ja tez jestem w ciazy...a on mowi dokumenty prosze nie no wybuchlam smiechem mowie a co pan z policji a on no prosze mi udokumentowac ze jest pani w ciazy ja mowie to prosze sobie wezwac policje i policji moge pokazac moje prywatne dokumenty a nie Panu!i poszlam no ale sluchajcie szok cooooooooooooooooooooooo
zachowałaś sie 10/10.. też nie dałabym się wylegitymowac byle komu.. co on jest,żeby mi w kartę ciąży z prywatnymi danymi zaglądac??? POza tym, ja nawet jak chce skorzystać z uprzewilejowania to nie wyskakuje do nikogo z "gębą", że mi się należy tylko pytam czy mogę..

no wlasnieeee co za glupek mowi do mnie niech mi Pani pokaze dokument stwierdzajacy moze jeszcze gr krwi rozwartosc szyjki..zwariowal. Poza tym nie wiem jak Wy ale ja nie woze ze soba karty ciazy.....

reklama
Do góry