reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
No wlasnie w pierwszym miesiacu sie udalo, stad tez moj stres jak patrze na znajome ktore miesiacami nie zachodza to az ciezko mi w to uwierzyc ze tak latwo poszlo. Ty juz widze jedna pocieche masz, pewnie spokojniej do tego podchodzisz? :)

Ja o drugie staralam sie 8 miesiecy :) wiec ty sie ciesz ze tak szybko poszlo, ogolnie to im bardziej sie starasz tym ciezej zajsc..
Czy ja wiem czy spokojniej ? W pierwszej ciazy wymiotowalam prze trzy moesiace i mialam nadzieje ze w nastepnej mnie to nie spotka a teraz czuje sie swietnie tylko wieczorami troche zmeczona i zastanawiam sie czy aby napewno ok tak bez objawow :) i wez tu sie zrozum.
A ty nocna osoba ze jesCze nie spisz ?

Mnie tez wlasnie martwi brak mdłości :p ogolnie przed ciaza nocny marek, ale teraz o 22 zasypiam jak dziecko. Tyle, ze dzisiaj z drzemka w dzien przesadzilam :D a na kiedy masz termin? Probowalam przeczesac cale forum ale sie troche tego uzbieralo

A kiedy planujesz isc na usg? Bo ja juz na jedne sie porwałam tyle ze sam pecherzyk bylo widac i sie wlasnie zastanawiam kiedy najlepiej na następne. U gin tez bylam ale nawet mi badania ginekologicznego nie zrobila, tylko bete a pozniej skierowanie na grupe krwi i toksoplazmoze. Wydaje mi sid ze to za malo wiec chyba ja zmienie

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Tez myslalam ze tak będzie najrozsadniej ale chcialabym juz wiedzec ze zarodek jest i ma sie dobrze. A jak opieka w Kanadzie? Core tez tam rodzilas?

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

reklama
Tu jest calkiem inaczej, ciaze do 34 tygodnia moze ci prowadzic lekarz rodzinny, ginekolog ogolnie jak to sie ja smieje Cie nie dotyka bo jedyny moment w mojej ciazy kiedy widzial moje podwozie byl pap test (cytologia ?) na poczatku ciazy. A potem do konca tylko dawal mi skierowania na usg, badania, sluchal serduszka maluszka i sprawdzal cisnienie.

Do góry