Flammie
Fanka BB :)
U nas też co położę Filipa na plecach on zaraz na brzuchu a że nie umie się przekręcić odwrotnie to jak mu nie pasuje to krzyk i czasami tak w kółko aż mnie coś trafia
Podobnie u mnie. Niby umie sie turlac, ale jakos zapomina o tym w nocy
Ja znow wyczytalam ze miod pomaga "wyjsc" zebom. Posmarowac dziasla i ze wychodza raz dwa ale chyba nie bede probowac
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Miód? Ale dzieciom nie można dawać miodu. Może w małej dawce nie szkodzi, ale ja bym się bała.
Słuchajcie ja mam wrażenie, że my jesteśmy bardzo do tyłu. Mój mały cały czas leży, nie chce się przewracać, zębów nie mamy ani sztuki.. W sumie urodził się 3 tyg przed terminem, ale nie wiem czy to może mieć wpływ.
Mi się wydaje, że to że urodził się wcześniej ma znaczenie. 3 tyg to prawie miesiąc jest różnicy! Nie martw się, nadrobi Poza tym każde dziecko jest z czymś tam do tyłu i każde ma swoje tempo, ale każde z dzieci będzie chodzić i gadać w końcu. To tylko kwestia czasu
Synek spał grzecznie w nocy. Dwa razy się przebudzil, bo sie w łóżeczku przekręcił dziwacznie w poprzek i chyba nei było wygodnie. Z nowych umiejętności u nas jest "bębnienie" rączkami albo zabawkami o podłoge, ludzi, zabawka o zabawke. Jak ja pobębniłam zabawką o podłogę wczoraj to małego strasznie to rozbawiło.