reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Brzuch mnie boli tak, że nie wiem jak mam już siedzieć :( Emilka tak sie ociąga z jedzeniem, że zaraz nas noc zastanie i nigdzie nie pójdziemy. Dobrze, że nie mówiłam rodzicom, ze sie do nich dzisiaj wybieramy.

mnie też bolała ale już lepiej musze się ogarnąć i po sprzątać ;) no dobrze ze nie mówiłas jak nie będzie się chciało zostaniesz w domu ;) ale jutro idę się prywatnie zapisać do lekarza ...

Ja jutro muszę jechać do urzędu skarbowego bo juz to odwlekam od 2 tyg.;-) A później mikołajowe zakupy juz za jednym zamachem, żeby 2 razy na Tychy nie jechać :-p
Dobra zbieramy się Tomek zabrał auto i na pieszo musimy iść. Miłego popołudnia pa

Dziewczyny powiedzcie mi we wtorek mialam zakladany fleczer do zeba bo tak mnie strasznie bolał i czy to oznacza ze jak pojde do denstysty to bede miala leczenie kanalowe czy zalozenie plomby wystarczy:? jak długo moge z tym chodzić ?

Ja jutro muszę jechać do urzędu skarbowego bo juz to odwlekam od 2 tyg.;-) A później mikołajowe zakupy juz za jednym zamachem, żeby 2 razy na Tychy nie jechać :-p
Dobra zbieramy się Tomek zabrał auto i na pieszo musimy iść. Miłego popołudnia pa
a ja w przeciwieństwie jadę jutro do Bierunia ;) z mężem do kliniki "galen"

Olcia ciężko powiedzieć ale może ci zamknąć go plombom i w drugim trymestrze go dokończyć podobno bezpieczniej ;) mi 8 wychodzi i miałam pod ropa i musiałam wytrzymać na plukankach ;)

GWIAZDA - mam go zamknietego fleczerem własnie i zastanawiam sie czy poki nie boli to poczekać do drugiego trymestru i wtedy na spokojnie sobie isc do dentysty go zrobić

VENICEE - ze znieczuleniem czy bez? nie boisz sie ?

reklama
myślę że jak nie boli warto poczekać ;) mi fleczerem zamykała i czekała co będzie a pewnie nie zacznie kanałów bo będzie musiała zrobić zdjęcie a nie może póki co jak bym się do drugiego trymestru wstrzymała ;)

Do góry