reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Brzuch mnie boli tak, że nie wiem jak mam już siedzieć :( Emilka tak sie ociąga z jedzeniem, że zaraz nas noc zastanie i nigdzie nie pójdziemy. Dobrze, że nie mówiłam rodzicom, ze sie do nich dzisiaj wybieramy.

mnie też bolała ale już lepiej musze się ogarnąć i po sprzątać ;) no dobrze ze nie mówiłas jak nie będzie się chciało zostaniesz w domu ;) ale jutro idę się prywatnie zapisać do lekarza ...

Ja jutro muszę jechać do urzędu skarbowego bo juz to odwlekam od 2 tyg.;-) A później mikołajowe zakupy juz za jednym zamachem, żeby 2 razy na Tychy nie jechać :-p
Dobra zbieramy się Tomek zabrał auto i na pieszo musimy iść. Miłego popołudnia pa

Dziewczyny powiedzcie mi we wtorek mialam zakladany fleczer do zeba bo tak mnie strasznie bolał i czy to oznacza ze jak pojde do denstysty to bede miala leczenie kanalowe czy zalozenie plomby wystarczy:? jak długo moge z tym chodzić ?

Ja jutro muszę jechać do urzędu skarbowego bo juz to odwlekam od 2 tyg.;-) A później mikołajowe zakupy juz za jednym zamachem, żeby 2 razy na Tychy nie jechać :-p
Dobra zbieramy się Tomek zabrał auto i na pieszo musimy iść. Miłego popołudnia pa
a ja w przeciwieństwie jadę jutro do Bierunia ;) z mężem do kliniki "galen"

Olcia ciężko powiedzieć ale może ci zamknąć go plombom i w drugim trymestrze go dokończyć podobno bezpieczniej ;) mi 8 wychodzi i miałam pod ropa i musiałam wytrzymać na plukankach ;)

GWIAZDA - mam go zamknietego fleczerem własnie i zastanawiam sie czy poki nie boli to poczekać do drugiego trymestru i wtedy na spokojnie sobie isc do dentysty go zrobić

VENICEE - ze znieczuleniem czy bez? nie boisz sie ?

reklama
myślę że jak nie boli warto poczekać ;) mi fleczerem zamykała i czekała co będzie a pewnie nie zacznie kanałów bo będzie musiała zrobić zdjęcie a nie może póki co jak bym się do drugiego trymestru wstrzymała ;)

Do góry