reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U nas rosół poniedzielny, nawet mi się nie chce na pomidorową przerabiać bo nie za dużo zostało :p

Super żyrafki!

Jolcia, żołądki bleeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie produkcję postów!!!
Dobrze Jolcia, pisze, że chyba Wam płacą za produkcję.
ja dalej siedzę nad morzem, pojechałam dziś do restauracji gdzie w sobotę moja Mała prawdopodobnie zostawiła rękawiczki takie ładne od kompletu. Były :-)
Wracałyśmy do domu i po drodze jedną zgubiłyśmy.......ale się znalazła :-) uffffff

Pogoda beznadziejna, miałam gotować dziś rosół ale nie chciało mi się, więc kupiłąm na wynos krupnik i gulasz z kopytkami. Było pyszne. Teraz oglądamy tv i odpoczywamy :-)

Czy Was tez dzieciaczki tak kopią? Mój Mały stale daje o sobie znać jak tylko się położę. :-)

Witam Was kochane. Wpadam zeby sie pozegnac do mam nadzieje lipca. Bylam dzis na badaniu USG u gina po miesiacu od ostatniego. Chcialam poznac plec a obraz ledwo czytelny - wyszlo nam malowodzie. Karetka. Szpital. Jutro przenosza mnie do kliniki specjalistycznej i bede szukac przyczyny. Nic nie czulam niepokojacego. Wody mi sie nie sacza szyjka zamknieta. W naszym przypadku USG bardzo pomoglo. Moze nawet uratowalo życie mojego szkraba. Nerki byly widoczne wiec nie jest najgorzej. Pewnie beda mi uzupelniac te wody... bedziemy walczyc!

zycze Wam spokojnej ciazy. zdrowka i mam nadzieje, ze w lipcu pokaze Wam fotki mojego skraba! A teraz wybaczcie mi. Bo mam tyle roznych mysli w glowie i chce byc z nimi sama.

Witam Was kochane. Wpadam zeby sie pozegnac do mam nadzieje lipca. Bylam dzis na badaniu USG u gina po miesiacu od ostatniego. Chcialam poznac plec a obraz ledwo czytelny - wyszlo nam malowodzie. Karetka. Szpital. Jutro przenosza mnie do kliniki specjalistycznej i bede szukac przyczyny. Nic nie czulam niepokojacego. Wody mi sie nie sacza szyjka zamknieta. W naszym przypadku USG bardzo pomoglo. Moze nawet uratowalo życie mojego szkraba. Nerki byly widoczne wiec nie jest najgorzej. Pewnie beda mi uzupelniac te wody... bedziemy walczyc!

zycze Wam spokojnej ciazy. zdrowka i mam nadzieje, ze w lipcu pokaze Wam fotki mojego skraba! A teraz wybaczcie mi. Bo mam tyle roznych mysli w glowie i chce byc z nimi sama.

Marynka biedactwo Ty nasze :* Bardzo mi przykro ale bądź dobrej myśli i tego się trzymaj :* będę trzymać kciuki za Ciebie I twoja fasolkę :* Życzę wszystkiego najlepszego czekamy na zdjęcia w lipcu :* Zawsze możesz na nas liczyć

MaryńkA Kochana trzymaj się. I jeśli tylko będziesz chciała to zaglądaj do Nas. Oby wszystko było dobrze będę trzymać kciuki.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

reklama

Maryńka do zobaczenia w lipcu i nie "mam nadzieję" na pewno :) Dawaj czasami znać co u Ciebie

Do góry