reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ale każde laboratorium ma swoje normy niestety. Nie sugeruj się innymi jak tymi które podało Twoje laboratorium. Po 48 h zrób kolejna betę i jak wzrosła o 66% to jest dobrze :)

zoja tak zrobię. Czekam z niecierpliwością na wizytę i chciałabym żeby już wszystko było jasne, żeby było już widać moją fasoleczkę. A najbardziej boję się mojej pracy. Pracuję w przedszkolu a teraz właśnie mamy najgorszy okres chorób. Jak tylko widzę kichające, smarkające dziecko to od razu mam zawał - odkąd zobaczyłam 2 kreseczki na teście jestem przewrażliwiona na punkcie chorób. W tamtym roku byłam chora 11 razy aż strach pomyśleć co by było gdybym coś złapała poważniejszego

Jeny dziewczyny zwariuje. Byłam glodna ale na samą myśl o jedzeniu było mi niedobrze. Jedyne na co miałam ochotę to omlet z jaj. Zrobiłam zjadłam i chce mi się rzycać. Ehh jak ciężko mi teraz dogodzic

Justa my się przytuliliśmy 2 razy ale potem kuzynka mnie nastraszyła i wstrzymamy się do 12 tyg. Choć ogólnie mówi się, że jeśli z ciąża wszystko ok to chyba nie ma przeciwwskazań. My jednak poczekamy.

Mnie dziś cały dzień kluje żołądek albo coś pod żebrami.. Sama nie wiem co to. Myślałam aby jechać na sor ale w sumie zrezygnowałam bo raczej nic związanego z ciążą a jutro mam wizytę u gina. Ale ból paskudny :/

reklama
Ja oczywiscie nie wytrzymałam i będąc w aptece po opakowanie na mocz kupiłam prę test bo w sobotę rano wyszła mi ma nim blada kreska. teraz na szczęście jest ciemniejsza. trochę mi ulżyło.

Do góry