reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

myszka fajne masz plany -oby tak własnie było
ashika masz kopala w dupala -a tak powaznie to dobrze zes sie kobieto w koncu odezwała ,dobrze ze u Was lepiej ,a jak młody ?czeka juz niecierpliwie?
dziewczyny mnie normaln ie leb peka od kataru i bólu gardła ,przepraszam bo nie mam siły wszystkiego od razu nadrobic tym bardziej ze m ma dzis wolne i wcina mi sie co chwila bo szuka czegos na allegro ,i co w koncu ,czy któras sie dowiedziała gdzie mozna zakupic sab simplex?a z tym trolem to przegiecie,komus takiemu tylko w łeb dac za takie pomysły -ja bym kur..nie miała litosci,co do pytan innych znajomych i rodziny na temat czy sie jeszcze kulam to mnie to juz tak zaczyna wkur...c ,ostatnio powiedziałam znajomej ze jak bedzie gotowy to wyjdzie ,nie dopytywała sie dalej bo chyba widziała po mojej minie ze mnie denerwuje,pisałam wam ostatnio o kuchennych szafkach ze sie namyłam i chyba sobie w sama w łeb dam bo dzis kupiłam za 500 zł uzywane i po cholere ja sie tak meczyłam

reklama
Witam ponownie!
Ogarnęłam się trochę i nadrobiłam wątek główny!!

Aishika - witamy ponownie!! Mam nadzieję że u Ciebie wszytko ok i samopoczucie również znośne!!
Madzia - super się czyta że już jesteś w domku i tak sobie świetnie radę z małą dajesz!! Oby tak dalej!! A co najważniejsze że doszłaś szybciutko do siebie po tej cesarce!!
Vanillko - a Ty to widzę zostaniesz niebawem naszym doradcą laktacyjnym!! Ciekawe ile za porady będziesz od nas kasować!!:-)
Widzę że wiecej nerwowych desperatek tutaj czekających już na rozwiązanie!! Pomysł z zapałkami calkiem ciekawy - chyba się dziś zaopatrzię!!
Arlecia - najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!
Dzamenka - to kuruj się co byś do porodu wyzdrowiała!! I zdrówka dla Filipka!!
Louise- mam nadzieję ze Stasiek Cię usłucha i poczeka jeszcze te kilka dni!!
Malewa - co do zabezpiecznia łózka to ja nie mam, ale się ostatnio nasłuchałam od M że może jakąś cerate trzeba by na łóżko założyć bo się materac poplami i trzeba będzie wymienić. To ja mu tu dziecko urodzić a on mi o poplamieniu materaca. To może w pampersie będę spać, a mój M na to ze to całkiem niezły pomysł! Na wizycie lekarz mówił że tylko 20% przypadków odchodzą wody i w amerykańskich filmach!!
ale swoją drogą mam jakieś obawy że mi odejdą wody w miejscu publicznym!! i głupio będzie!!
Kama - to mnie właśnie podłamałaś bo po napisaniu tego posta za okna chcę się zabrać!! A Ty mi tu mówisz że nic z tego nie będzie!! Psia mać!! Ale spróbuję...nóż - widelec się uda!
Atabe - gratki 40 tygodnia, Z Ciebie to tutaj najstarsza weteranka!!

Powodzenia na wizytach Tweenie i wszytkie inne dwupaczki!!

ania pestka ale z ciebie dobra zonka :-)

arlecia zdrowka dla coreczki. no i ty sie gdzies nie zaraz

niunia
nie norobilyscie metliku-spojrzalam "nowym okiem" na inne kolorki :-) i koniec koncow szary wybralismy-a wczesniej najmniej mi si podobal z tych do rozwazenia :-) ale khakiego nie moge przebolec

ashika
ja od kawki nigdy nie mam zgagi :tak: za to te leki (fenoterol) sa straszne. pol godz od przyjecia i szmata sie pojawia :wściekła/y: o tym twoim nie slyszalam ze to rennie juz jak cukiereczka traktuje :-)

kamcia
no to calkiem godziwie pospalas :-) smacznego sniadanka. a golonka to teraz taka moja mala obsesja. mam nadzieje ze tylko do soboty-oby byla ladna pogoda :tak: niech cie jutro odpowiednio zbadaja na tej wizycie cobys juz rodzic zaczela ;-)

ewelad
no sny u nas ostatnio ciekawe widze.jak ci sie chlopczyk snil to urodzisz dziewczynke bo w snach na odwrot. ale chyba nic nowego ci nie powiedzialam :-D:-D:-D mnie sie jakies dziwne krwawe porody z kolei snia. a Stasiek mam nadzieje ze zrozumial. krnabrny malec!!!

mysza ja tez bym sobe takiego porodu zyczyla. i do tego jeszcze sala jak pokoj w mieszkaniu oczywiscie jednoosobowa ;-)

kacperek i fasolka
no u nas tez ikei niestety nie ma...iM musial w niedziele po glupie drzwi do szafki specjalnie jechac do katowic. ale przy okazji kupil pare fajnych rzeczy wiec dobrze ze pojechal. faktycznie niefajnie z ta laska co opisujesz.no coz-sa tacy ludzie-bluszcze. czesto sie zywia uczuciami i dobrym sercem innych.ale ja mowie:kazde zlo ktore sie wyrzadzi wraca i tego im zycze

aisim
ja tez mam taka psychoze ze mi wody odejda jak tylko wyjde sama z domu-i to pewnie w sklepie albo na srodku ulicy i wszyscy sie beda gapic z obrzydzeniem i smiac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja jeszcze nigdy tak czysto w mieszkaniu nie mialam jak ostatnie czasy:)

u mnie tak samo :))

aisim ja tez czytałam ze ta herbatka zaczyna działąć po kilkunastu dniach

ja po wizycie u Madzi,Julcia prześliczna, taka spokojna, a jaka malutka,taka kruszynka, dałam Michałkowi się napatrzeć to może coś ruszy haha ;))

Witam
Na wczorajszej wizycie wszystko ok, nadal rozwarcia brak i szyjka sie nie skraca. Nastepna wizyte mam 6 lipca, ale Pani doktor powiedziala abym sie nia nie przejmowała i spokojnie moge isc rodzic:-)
Wczoraj troszke porobilam, dzis leniwy dzien- puki co. Musze sie wkoncu ubrac i wziasc sie do sprzatania :zawstydzona/y:

Vanilka ewaland Dziewczyny zazdroszce wam rozmiarow biustu, moj to wyglada mizernie:zawstydzona/y:

Ashika Jak miło Cie widziec:-) Milo sie czyta znowu Twoje pozsty:-)Oj to ja Tobie zazdroszce Ci sie jesc ciagle nie chce. U mnie to sie lodowka nie zamyka. Ciagle bym cos jadla.

louise tiffi znam ten bol przegranych aukcji, tez tak miałam nie raz

louise super ze kolor wozeczka juz wybrany:-)

Arlecia Gratulacje z okazji rocznicy slubu

Malewa - Oj tez musze pomyslec o zabezpieczeniu lozka

Atabe - Gratulacje z okazji rozpoczecia 40 tygodnia ciazy:-)

Dzamena Kuruj sie kochana

Powodzenia na wizytach zycze

Ostatnia edycja:
jestem, wróciłam z ktg- nie rodzę jeszcze, jakieś marne skurczybyki są, ale to wszystko na razie ...czekać ... chyba jeszcze którąś z was wpuszczę w kolejkę, bo ta moja Jagodzianka uparta :-p
co do okien to ja też się za nie wezmę, bo co mi pozostało...
aisim weteranką powiadasz jestem- oj tak i chyba jako jedyna w 10 miesiącu też pochodzę;-)
aniapestka ty na prawdę jesteś dobra żonka :tak: powiadasz, ze mnie obstawiasz jako następna- ehhhhhh chciałabym...
kama wymyśl nam coś jeszcze na to przyspieszenie porodu :cool2:
aneta mówisz, że skusisz Michałka do wyjścia laseczką Juleczką:-D

Pranie rozwiesiłam, 2 okna umyłam w miedzy czasie wpierniczyłam kabanosa i kisiel!! Kama zobaczymy co z tego wyjdzie!!
Anetka - moze się Michałek zauroczył małą Julcią i jak najszybciej będzie chciał ją zobaczyć w realu!! A jak Madzia sobie radzi i jak się czuje?
Louise - przy tej Twojej zgadze to Stasinek będzie rockmanem od razu i będzie miał włosy do ramion (jeśli ten zabobon się oczywiście sprawdza)
Patipaula - ja widzę ze ty kolejna w kolejce do rodzenia się przymierzasz!!

a macie jakieś prezenty dla swoich M z okazji dnia taty!?? Ja kupiłam mojemu koszulkę z napisem "świeżo upieczony tatuś" no ale jeszcze się nie bobo nie wykluło wiec dam mu jak się urodzi dopiero. Do tego komiks baby blues - ona już to robi!! czesc II - polecam sama przeczytałam można boki zrywać!!

reklama
Do góry