reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja zmykam spa bo cos mnie zaczyna zamulac, kurde nei wiem co to ze wieczorem mnie teraz na wymioty bierze:confused::confused: Do jutra dziewczyny i kolorowych snow;-)

reklama
No to to wiem ze 3 dni do tylu i jeden do przodu moga:tak: Tylko mi wystawiali zawsze na 30 i nigdy dluzej bo niby nie mozna:confused:. Moze nie znaja do konca przepisow;-)
wiesz ja naprawie się nie znam, ale na tyle i wypisała, więc chyba się zna. Mnie też coś zamula dzisiaj
Zaraz się zbieram do mycia i poleżę sobie, ale jeszcze mnie wzięło na brzoskwinie w puszce, ale nie mam i ostatecznie jem ananasy

Witam się z rana!!
Ja jak codzień jestem w pracy, nie bardzo mam czas Was nadrabiac, a tempo macie zabójcze nie ma co ukrywać!!

Nabuzowana jestem od rana, bo ta firma mnie wykończy psychicznie. Coraz częściej myślę o L-4 bo szkoda zdrowia mojego i dzidzi.
Postaram się wpaść później!! Jak już powstajecie, bo pewnie ejszcze większa połowa z Was śpi!!

Mięłgo dnia lipcóweczki)):-)

dziendobry dziewczynki :-)
wstalam i od razu mi sie przypomniala wczorajsza wiadomosc wiec od rana mam super humor. nawet buc i fochy miska szukajacego rekawiczek mi go nie zepsuly ;-):-) ja juz po wstepnym sniadanku czyli kiwi i kefirek. na spacerek chyba nie ide bo troche syf i snig mocno pada

kasik, geperty, tiffi, anais
dzieki dziewczyny za gratulacje :tak:.
geperty ja otworzylam nasza liste open officem :tak: ale dopiero jak mi misiek przez tel tak kazal a wczesniej tez nie moglam
tiffi tak czulam w zasadzie ze moze byc chlopczyk-bo to kwasne jadlam-ale to sie nie do konca sprawdza (patrz: atabe i jej ogorki kiszone :-D), no i tak mi wychodzilo z obliczen: dzien poczecia na to wskazywal-ale tu tez nie ma zadnych pewnikow. ja osobiscie wolalam chyba dziewczynke ale oczywiscie tez sie ciecze bardzo :tak::tak: teraz czekaja mnie erekcje synusia podczas przewijania ale damy rade ;-):-) nie martw sie Ty tez juz niedlugo poznasz plec-zleci jak z bicza strzelil
aisim nie ma co zyc teraz na najwyzszych obrotach, bo sie wykonczysz. jak faktycznie masz taka stresujaca prace i wymagajaca to moze naprawde lepiej to L4

a ja chyba musze juz suwaczek zmienic? ;-):-D zeby byl w kolorach jakichs takich bardziej meskich ;-):-)

Hej i my sie witamy z rana:-)
Zmieniaj, zmieniaj ten suwaczek;-) Kurde u nas tak zasypane, ze jak bedzie dalej padalo to znowu M nie przyjedzie do nas:-( Dzisiaj mu powiedzialam ze chyba dopiero na wiosne sie zobaczymy:-D:-D:-D Ja nei wiem czemu u nas nie odsniezaja tych drog:confused::confused: Przeciez wiadomo ze jak od wieczora pada to z samego rana raczej samo nie zniknie, no chyba ze nasze wladze czekaja na odwilz :-D:-D

reklama
Witam się z rana :biggrin2:
Mój z racji tego ze pracuje od 7 nie moze wytrzymać i juz przed 9 dzwoni powiedziec mi dzień dobry a mi sie wtedy akurat dobrze śpi. U mnie też sypało ale narazie przestało.
Ehhh wy już tak piszecie ze synuć albo córcia a ja tu nic nie wiem mam nadzieje że 11 już się dopwiem.
Dobra zmykam na troche bo pies siusiu i przy okazji skoce po świeże bułeczki na śniadanko :-D

Do góry